Afvallen in Hoogvliet met Het 1 op 1 Dieet


Op een verantwoorde manier afvallen en je weer energiek voelen? Dat is écht mogelijk!


Je hebt zojuist de eerste stap naar een gezonde levensstijl gezet! Wil je weer lekker in je vel zitten? Met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt dieetplan help ik jou vanuit mijn praktijk graag om jouw ideale doel te bereiken én te behouden.

Mijn naam is Danielle en ik ben consulent van The 1:1 Diet. Samen met mijn twee dochters woon ik in Hoogvliet. Al heel wat jaren ben ik werkzaam als purser bij een grote luchtvaartmaatschappij. Mede door mijn onregelmatige werk weet ik maar al te goed hoe moeilijk het is om op een gezonde manier af te vallen en je streefgewicht vast te houden. Dankzij The 1:1 Diet ben ik mooi afgevallen en lukt het mij nog steeds om mooi op gewicht te blijven. Naast het feit dat ik mij nu veel bewuster ben van wat ik eet, voel ik mij bovendien een stuk energieker. Dit gun ik jou uiteraard ook!

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Hoogvliet

Door mijn succesvolle ervaring met The 1:1 Diet ben ik dermate enthousiast geworden, dat ik mijn positieve ervaringen graag met anderen wil delen en anderen wil laten inzien dat het écht mogelijk is om op een gezonde en verantwoorde maner af te vallen en op gewicht te blijven. Dat was voor mij dan ook meteen de doorslaggevende reden om als consulent te starten in mijn eigen praktijk. Waar het begon met een praktijk aan huis, heb ik inmiddels een fijne ruimte in Hoogvliet van waaruit ik werk. Sinds oktober 2021 ben ik tevens een praktijk in het naastgelegen Spijkenisse gestart.

Ik wil jou laten zien dat het écht mogelijk is om jouw doel te bereiken. Uiteraard doe je dit niet alleen; gedurende het gehele traject ben ik er om jou te helpen. Ik zal jou steunen en ben jouw persoonlijke motivator en coach wanneer jij dat nodig hebt. Je kan altijd bij mij terecht voor vragen, tips of advies, of gewoon een luisterend oor, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Samen zorgen wij ervoor dat jij jouw doel gaat bereiken!


Het Stappenplan: een dieet dat volledig op jou wordt afgestemd. Een dieet op maat!

Met behulp van Het Stappenplan leer je om bewust naar je voeding te kijken en werk je stap voor stap toe naar een gezond eetpatroon. Stapsgewijs bouw je de dieetproducten af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Omdat ieder persoon anders is, is succesvol en gezond afvallen dan ook maatwerk. Bij de start maken we samen een persoonlijk plan dat specifiek op jou is afgestemd. We houden wekelijks jouw voortgang bij. Daarnaast ontvang je een persoonlijke map waarin duidelijk staat beschreven op welke momenten je wat mag eten, zo heb je altijd een goede houvast bij de hand. Kortom: een gezond, simpel én duidelijk dieet!


Stappenplan

Ben jij er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Gaan wij samen deze uitdaging aan? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

App of bel mij op 06 38 942 793 of vul onderstaand contactformulier in. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden in de agenda.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk! Liever online begeleiding? Ook dat is mogelijk.

Hartelijke groet,
Danielle Regeer

The 1:1 Diet met Danielle
Het 1 op 1 Dieet in Hoogvliet


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Danielle

Op deze manier afvallen is geen marteling

Op deze manier afvallen is geen marteling...

Ik heb m’n hele leven nooit op mijn voedsel inname hoeven letten, ik kon eten wat ik wilde. Maar als je ouder wordt, ver...

Lees meer