'Afvallen doen we samen'

Hoi, ik ben Danny. Welkom op mijn pagina! Wil jij graag afvallen onder persoonlijke begeleiding met een stappenplan op maat? Je kunt me benaderen voor een kennismaking in onze praktijk. Bel of app 06-45258590, of mail naar dannyknuvers@me.com

Sinds 2005 run ik met veel plezier, samen met mijn vrouw Mandy succesvol een praktijk aan de rand van het Noord-Brabantse Drunen. Drunen is gelegen in het groene hart van regio de Langstraat, tussen Waalwijk en Den Bosch. Ik ben naast gecertificeerd consulent ook een gediplomeerd en gepassioneerd coach en mindfulness docent.

Mijn kernwaarden zijn: respect, geduld, vertrouwen en eerlijkheid.

Ik ben een aantal jaren geleden met The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) succesvol 3 kledingmaten afgeslankt. Ik vond mezelf helemaal niet zo dik, maar voelde me wel vaak moe en futloos. En ongemerkt ging ik m’n broekriem steeds een gaatje losser zetten. ''Het gaat zeker goed met jou, dat kun je wel zien!'' hoorde ik steeds vaker uit mijn omgeving. Toen ik mezelf eens terug zag op een foto dacht ik…. nou, daar mag ik inderdaad wel wat aan gaan doen! Mijn vrouw is destijds met het Stappenplan 8 kledingmaten afgevallen. Ik had wel eens wat maaltijdvervangers van haar geproefd en die vond ik allemaal echt lekker!

Ik ben nog altijd blij dat ik toen knopen heb doorgehakt en ook met The 1:1 Diet begonnen ben. Toen ik op mijn streefgewicht was, hebben we samen heel bewust andere eet-keuzes gemaakt zodat we die verloren kilo’s ook niet meer terug zouden krijgen. En de nieuwe leefstijl bleek ook nog eens lekker eten te betekenen! Ik mag met trots zeggen dat we beiden tot op heden ons gewicht goed kunnen beheersen. Daarnaast heb ik weer volop energie, heerlijk!

Ik ben over The 1:1 Diet Stappenplan zó enthousiast dat ik er graag anderen mee wil helpen.

Afslanken met Het 1 op 1 Dieet in de gemeente Heusden en omstreken, onder begeleiding van een ervaringsdeskundige coach? Ik help je graag op weg naar een gezond gewicht en goed gevoel!

Aanmelden en vandaag nog stappen zetten? Mail dan naar: dannyknuvers@me.com

Bellen kan ook. Omdat consulten niet onderbroken worden, is het waarschijnlijk dat je mijn voicemail krijgt. Spreek in op 06-45248590 en ik bel terug.

Ik hoop je te mogen begroeten in onze afslankpraktijk!

Hartelijke groet, Danny


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Persoonlijke video