Je hebt zojuist de eerste stap gezet naar een nieuwe, gezonde levensstijl! Ben je klaar om fitter en gezonder te worden? Bevrijd van overtollige ballast en (oude) gedragspatronen?

Ik kan je helpen. Samen gaan we jouw doel bereiken!


Mijn naam is Daphne-Chantal, moeder van 3 en werkzaam in Almere. Bijna 15 jaar ben ik Cambridge Weight Plan consulent en ik heb al veel mensen mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Wil jij graag hulp bij afvallen met 1 op 1 begeleiding? Je bent van harte welkom in een van mijn 2 praktijken in Almere.

Gezond dieet met 1 op 1 begeleiding
Uit eigen ervaring weet ik wat het is om overgewicht te hebben. Ik heb herhaaldelijk de strijd tegen overgewicht gevoerd. Voor zwangerschappen, maar ook erna, tot emotie-eten aan toe.

'Niet voelen, maar vullen' was mijn motto.
Toen ik klaar was om écht te veranderen (en niet alleen maar tijdelijk) zocht ik iemand die me bij het mentale stuk kon ondersteunen. Daarna ben ik zelf gerichte opleidingen en specialisaties gaan volgen om méér te kunnen bieden dan een reguliere diëtist, gewichtsconsulent of dieetcoach.

Naast een persoonlijk voedingsplan om op je streefgewicht te komen, krijg je van mij ook mentale ondersteuning en de praktische tools om je gewicht te behouden! Daarvoor heb ik 6 jaar post-hbo opleidingen en trainingen gevolgd en ben ik nu naast onafhankelijk Cambridge consulent, Gewichtsconsulent en Levensstijlcoach ook Onwards coach, Trainer Overwin Emotie-eten en Voedingstherapeut.

Klaar voor een blijvende, gezonde levensstijl?

Wil je je oude patronen achter je laten en een betere versie van jezelf worden? Aarzel niet meer en gun jezelf een nieuwe kans. Je kunt direct online een afspraak maken. Vanaf dat moment sta ik achter je en zal ik je motiveren, inspireren, adviseren en voorzien van alle informatie die je nodig hebt. Je kunt me ook bereiken op tel. 06-22561766 of e-mail: info@afslankcoach.nl.

Je staat er dus niet alleen voor!

All-in afslankpakket

Vanuit mijn twee praktijken voor afvallen en gewichtsbeheersing help ik je met voeding en een persoonlijk dieetplan om op verantwoorde en gezonde manier gewicht te verliezen. En ook om op gewicht te kunnen blijven. Met persoonlijke begeleiding, aandacht en een dieet op maat krijg je de juiste handvatten om toe te werken naar een gezond eetpatroon. Plus de tools voor een nieuwe, gezonde levensstijl die voor jou werkt, ook op langere termijn. De combinatie van het Cambridge dieet en mijn 1 op 1 begeleiding kan het verschil maken. Tijdens het hele traject sta ik voor je klaar om je te ondersteunen en te motiveren zodat je het vol gaat houden. Mede dankzij mijn achtergrond als voedingsdeskundige, trainer Uit de ban van emotie-eten en Onwards coach, kan ik je een compleet pakket bieden en de persoonlijke begeleiding die jou helpt je streefgewicht te bereiken én te behouden. Ik vertel je graag meer over wat ik voor jou kan betekenen. Bel, mail of app me, of maak online direct een afspraak. Dan bespreken we jouw hulpvraag en wat ik voor jou kan betekenen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Daphne-Chantal

Wendy Verhil

Wendy Verhil...

Wendy: de eindstreep gehaald...

Lees meer