This is The One! The 1:1 Diet met Daphne-Chantal

Hulp nodig bij het afvallen en op een verantwoorde wijze een gezond gewicht bereiken en behouden? Neem snel contact op! Afvallen, maar ook zelf op gewicht blijven? Weten hoe je je huidige eetgedrag kunt doorbreken? Ben jij ervan overtuigd dat het nu jóuw tijd is om te werken aan een gezonde leefstijl, dan zie ik je graag in mijn afslankpraktijk om samen de weg in te slaan naar een slanker en gezonder leven.

Mijn naam is Daphne-Chantal en ik ben sinds 2005 werkzaam als afslankcoach en leefstijlcoach. Mijn specialisme is hulp bij emotie-eten, en ook bourgondische eters geef ik handvatten om het afvallen blijvend te doen slagen.

Voedingsplan op maat

Met het flexibele Stappenplan van The 1:1 Diet en mijn persoonlijke begeleiding help ik je naar een gezond gewicht en een gezond eetpatroon. Of je nu veel of weinig wilt afvallen, voor iedereen is er een passend dieetprogramma. Een voedingsplan waar je je lekker bij voelt, afvalt en dat je kunt volhouden!

1 op 1 begeleiding

Tijdens het afvallen krijg je 1 op 1 begeleiding; we werken samen stap voor stap naar jouw doel toe. En dat kan heel snel gaan! Mocht je beren op de weg tegenkomen, dan zijn deze bespreekbaar én op te lossen. Juist dát is de kracht van 1 op 1 begeleiding bij het afvallen: iemand die naar je luistert, je inspiratie geeft en je het vertrouwen geeft dat je het kunt. Wil je een coach waar je je verhaal bij kwijt kunt en die zonder oordeel naar je luistert? Dan ben je aan het juiste adres. Ik geef je juist dát steuntje in de rug en die peptalk wanneer je die het meest nodig hebt.

Afvallen in Almere – 15 jaar ervaring

Vijftien jaar geleden ben ik zelf succesvol afgevallen met The 1:1 Diet (toen nog Cambridge Weight Plan). Als ervaringsdeskundige weet ik wat jij meemaakt en kan ik jou met recepten, tips en adviezen op de juiste momenten in balans houden. In mijn nieuwe praktijk in het Centrum van Almere Buiten werk ik samen met een fysiotherapeut en een podoloog. Ook doe ik sinds 2019 de opleiding tot psychotherapeut.

In mijn afslankpraktijken in Almere begeleid ik jou met tips en persoonlijke adviezen met een dieet op maat. Een voedingsplan dat goed vol te houden is en past bij jouw wensen. Omdat we niet allemaal hetzelfde zijn. Een combinatie van een duidelijk programma, persoonlijke 1 op 1 begeleiding en een goede opbouw naar een gezond voedingspatroon.

Wil jij samen met mij de strijd tegen overgewicht aan en op een mooi, gezond gewicht blijven? Vul dan onderstaand formulier in.

Of bel of whatsapp me op: 06-22561766.

Tot gauw!
Daphne-ChantalMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Daphne-Chantal

Wendy Verhil

Wendy Verhil...

Wendy: de eindstreep gehaald...

Lees meer