Hallo, wat fijn dat u de eerste stap hebt genomen en op mijn pagina bent.

Ik ben Els Dillema en sinds 2007 gecertificeerd The 1:1 Diet consulent en heb een praktijk in Noordbergum voor afvallen en gewichtsbeheersing. In mijn eigen zoektocht naar een gezond gewicht en balans in voeding heb ik dit dieet gevolgd met succesvol resultaat. Niet alleen afvallen was mijn doel maar ook bewust worden van wat je lichaam nodig heeft en dit vast te kunnen houden is voor mij de reden dat ik voor dit dieet koos.

Succesvol door de goede begeleiding die ik destijds kreeg besloot ik om zelf consulent te worden om deze ervaring met jullie te delen.STAPPENPLAN

The 1:1 Diet heeft een stappenplan. Tijdens de intake kijken we samen welke stap geschikt is om te volgen. Samen werken we dan naar een gezonde leefstijl die ervoor zorgt dat je op gewicht blijft.

Je wordt bewust van je keuzes en bereikt hierdoor een gezonde manier van leven die bij je past.

GA ERVOOR

Graag begeleid ik je door dit traject met mijn ervaring, extra support, motivatie en tips naar bewuste keuzes en een gezond gewicht. Ook na het afvallen sta ik voor je klaar en ben je welkom om zo je behaalde resultaat te behouden en te genieten van je nieuwe IK!

Graag nodig ik je uit voor vrijblijvende informatie of een intake.

Els Dillema

Elsslankstyle@gmail.com
Telefonisch of via whatsapp te bereiken op 0650634727.


De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *