Ik kan genieten van heerlijk eten en op gewicht blijven! Het is vooral een balans vinden voor jezelf.

Alberta stond op de weegschaal en schrok zich rot. Het getal op de weegschaal was een stuk hoger dan ze had verwacht. Confronterend, want de weegschaal liegt niet! Een paar dagen later is ze naar haar consulent Ilse toegegaan om te werken aan een nieuwe, gezonde leefstijl!

Altijd te licht
Alberta: Vroeger was ik altijd te licht. Ik at alles wat los en vast zat, maar kwam geen grammetje aan. Maar helaas is dat niet altijd zo gebleven. Na mijn 38e begon ik langzaam te groeien. Zelf heb je dat niet zo door, tot dat éne besefmoment. Die kwam bij mij toen ik op de weegschaal stond en heel erg schrok van het getal dat ik zag. Mijn hart sloeg me echt in m’n keel. Dit wilde ik absoluut niet! Ik merkte ook dat mijn conditie steeds slechter werd en ik ook luier werd. Dit kon zo niet langer!

Ilse: Ik kan me nog goed herinneren hoe Alberta voor de eerste keer bij mij binnenkwam als cliënt. We kenden elkaar al, want mijn praktijk zit in de schoonheidssalon van Alberta. Ze had al een paar keer eerder aangegeven een afspraak te willen maken, maar deze keer merkte ik echt dat ze er klaar voor was om af te vallen. Ze was ook echt vooral klaar met zichzelf. De knop was om!

Nog nooit een dieet gevolgd
Alberta: Omdat ik eigenlijk altijd te licht ben geweest, heb ik nooit eerder een dieet gevolgd. Wel eens losse shakes van een ander merk, maar daar was ik absoluut geen fan van. Het 1 op 1 Dieet is dus het eerste en enige dieet dat ik ooit gevolgd heb en ik heb er nog geen moment spijt van gehad. Het is ook zo fijn dat je gewoon lekker kunt blijven eten. Ik ben echt gek op aardappelen, rijst en pasta. Inmiddels heb ik door Het 1 op 1 Dieet en Ilse geleerd dat je ook koolhydraatarm heel erg lekker kunt eten!

Helemaal niet moeilijk
Alberta: Als ik heel eerlijk ben, heb ik nog geen moment gehad dat ik het moeilijk vond om me aan Het 1 op 1 Dieet te houden. De maaltijdproducten zijn namelijk ook heel erg lekker. Vooral de chocolade shake en de smoothie met kersen- en aardbeiensmaak zijn heerlijk. Dat scheelt gewoon al heel erg veel. Wat ook mooi meegenomen is: ik hou niet van brood en dat at ik dus voorheen ook al niet, dan sloeg ik gewoon een maaltijd over. Nu, met de shakes en repen van Het 1 op 1 Dieet, eet ik dus al veel beter, omdat ik nu geen maaltijden oversla.

Ilse: Het afvallen bij Alberta ging vanzelf, in mijn ogen. De knop was bij haar écht om en ze ging ervoor! Zo’n gemotiveerde cliënt is voor mij ook heel erg fijn. En het is echt zo: als jij je houdt aan je dieet, dan val je af. Maar je moet het dan ook zelf wel willen, anders werkt het niet.

Steun in de rug
Alberta: Ilse is echt mijn steun in de rug. Als ik bij haar op de weegschaal ga staan, dan wil ik toch écht wel dat er iets af is, dus daar doe ik mijn best voor. En natuurlijk voor mezelf! Inmiddels ben ik al even op gewicht en ga ik nog steeds af en toe naar Ilse toe voor een check. Ik merk echt dat dit een nieuwe manier van leven is. Natuurlijk wil ik ook wel eens iets ‘ongezonds’ eten tijdens feestdagen, in het weekend of op vakantie. Dan wil ik ook gewoon kunnen genieten. Maar als je daarna gewoon weer verder gaat waar je gebleven was, dan merk je dat het gewicht dat je misschien bent aangekomen, er ook heel snel weer af is.

Resultaat is het mooiste bewijs
Alberta: Er is voor mij veel veranderd sinds ik Het 1 op 1 Dieet ben gaan volgen. En alleen maar positief! Ik voel me echt heel erg goed. Mensen zien het ook aan me en zeggen er dan iets over. Dat geeft alleen nog maar een beter gevoel. Ik vind het ook leuk om te zien dat mensen benieuwd zijn naar hoe ik ben afgevallen. Als ik ze dan vertel over Het 1 op 1 Dieet en de begeleiding van Ilse, dan heeft Ilse er binnen de kortste keren weer nieuwe cliënten bij. Het werkt echt en dat kunnen mensen ook aan mij zien! Ik heb nu mijn streefgewicht bereikt en ga nooit, nooit, nooit meer terug naar het gewicht waarmee ik gestart ben. Ik ben er zo blij mee!

Ilse: Hoe Alberta voor de eerste keer bij mij binnenkwam en hoe ze nu is, dat is echt een wereld van verschil. Kijk naar haar! Ze is zo lekker zelfverzekerd. Dat straalt ze helemaal uit. Dat is heel erg mooi om te zien en ik ben blij dat ik haar hierbij heb kunnen begeleiden!

Begin nu!

Jaarlijks helpen we zo’n 75.000 mensen hun ideale gewicht te bereiken. Zet jij ook de stap naar een nieuwe versie van jezelf?

Zoek een consulent