Het 1 op 1 Dieet in Heesch met Esther

The 1:1 Diet met Esther

Heb je alles al geprobeerd om je overtollige kilo’s kwijt te raken? Wil je voorgoed af van je overgewicht en weer tevreden in de spiegel kunnen kijken? Dat is zeker mogelijk! Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan help ik je om op een gezonde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Samen gaan we op zoek naar een gezonde levensstijl die bij jou past!

Wil je meer weten over hoe ik jou kan helpen? Je mag me bellen, mailen, appen of stuur een berichtje via Facebook. Dan plannen we snel een afspraak voor een kennismakingsgesprek.

Ik ben Esther, consulent van The 1:1 Diet. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Heesch. Zelf weet ik maar al te goed wat voor invloed overgewicht kan hebben op je leven. Mijn overgewicht zal me letterlijk in de weg en ik had al vele dieetpogingen gedaan, maar helaas niet met het gewenste resultaat. Net als vele anderen vind ik het lastig om het helemaal alleen te doen. Het is fijn als iemand, die zelf het dieet ook heeft gevolgd, met je meeleeft en je de juiste tips en adviezen geeft. Je doet het niet alleen, samen sta je sterk! Mijn eigen positieve ervaringen wil ik graag delen met anderen. Omdat ik zo enthousiast was geworden over The 1:1 Diet, heb ik besloten om te starten als consulent in mijn eigen praktijk aan huis.


Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Heesch

Er zijn veel verschillende redenen te bedenken om gewicht te willen verliezen, zoals meer zelfvertrouwen krijgen, fitter worden, letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten. Wat jouw reden om af te vallen ook is, met behulp van The 1:1 Diet is het zeker mogelijk om op een gezonde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Ik help je om weer bewust naar voeding te kijken en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Je staat er dus zeker niet alleen voor; afvallen doen we samen! Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips, advies of gewoon een luisterend oor. Ik steun je gedurende het hele proces en motiveer je wanneer je dat nodig hebt. Samen gaan we van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Stap voor stap naar een gezond gewicht

Nu hoor ik je al denken: Zou het mij ook lukken om op een gezonde manier af te vallen? Ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat het echt mogelijk is! We maken samen een plan dat specifiek op jou is afgestemd. The 1:1 Diet Stappenplan bestaat uit verschillende stappen, waarbij bij iedere stap gezonde voeding wordt toegevoegd aan de maaltijdvervangers. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe. Op deze manier leer je om bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een nieuw, gezond eetpatroon, zodat je ook na het behalen van je streefgewicht gemakkelijker op gewicht kunt blijven. Hoe motiverend is het om uiteindelijk net als ik je doel te bereiken en je nog beter te voelen dan ooit tevoren? Ik help je er graag bij!

Ben je nieuwsgierig geworden en klaar voor de volgende stap? Ik hoop je snel te ontmoeten, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Esther

Het 1 op 1 Dieet in Heesch

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *