Vragen, suggesties of klachten?

Bestellen en retourneren

Je kunt gebruikmaken van onze producten en diensten als je onder begeleiding bent van één van onze The 1:1 Diet consulenten. Ben je dat nog niet? Zoek dan een consulent die écht bij jou past via de knop Zoek een consulent. Afvallen hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen!

Zodra je onder begeleiding bent, kun jij je producten afhalen in de praktijk van je consulent. Het kan zijn dat je consulent het verzoek van je bestelling voor het afhalen in de praktijk een paar dagen voor je consult uitvraagt, zodat het er op tijd voor je is. Bij consulenten die online begeleiding aanbieden, kun jij je producten ook thuis of op een ander adres naar keuze laten bezorgen, zolang het op het vasteland in de Benelux is.

Het bestellen van producten gaat als volgt: Na het online consult of voordat je naar de praktijk van de consulent toe gaat, kun je in het linker menu van jouw persoonlijke portal op onze website op “Bestellen” klikken. Als je dat hebt gedaan, selecteer je de optie “Order versturen naar mijn afleveradres” of “Order via de consulent en af te halen bij de volgende afspraak”. Als je een keuze hebt gemaakt, verschijnen de artikelen die je kunt bestellen. Vul het aantal in achter de producten die je wilt bestellen en als je klaar bent klik je onderaan de pagina op “Verder”. Controleer op de volgende pagina je afleveradres of geef een alternatief afleveradres op. Selecteer vervolgens een betaalmethode en klik op “Verder”. Op de volgende pagina staat een samenvatting van je bestelling. Controleer of alles klopt, selecteer het vinkje dat je akkoord gaat met de algemene voorwaarden en klik vervolgens op “Betalen”. Nadat jouw betaling is voltooit, kun je je bestelling terugvinden onder het menu item “Bestelhistorie” in het linker menu.

Daar kunnen we gelukkig kort over zijn. Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW.

Om de reis naar je ‘nieuwe ik’ zo succesvol mogelijk te laten verlopen, zal je consulent beginnen met een persoonlijk intakegesprek. Hierbij bespreek je onder andere je doelen, je motivatie, je gezondheid en je verwachtingen. Hier kunnen eenmalig kosten aan verbonden zijn. Op de profielpagina van je consulent kun je deze kosten terugvinden. Je mag er ook altijd naar vragen, daar is je consulent voor.

Bestellingen van producten vanaf €75,- worden gratis door ons geleverd. Voor bestellingen tussen €35,- en €75,- wordt €6,- aan verzendkosten in rekening gebracht. Bestellingen onder €35,- accepteren we helaas niet voor thuisbezorging.

Alle producten die je bij ons koopt, vallen onder de wettelijke garantie. Wat dat wil zeggen? Een product moet zijn en voor je doen wat je ervan mag verwachten. In alle redelijkheid natuurlijk, dat dan weer wel.

Iedereen houdt van garantie. Wij houden van kwaliteit. De kwaliteit van onze producten komt namelijk niet zomaar ergens vandaan. De werkzaamheid en veiligheid van onze producten zijn tot stand gekomen in samenwerking met voedingsdeskundigen, onafhankelijke wetenschappers en wereldwijde klinische onderzoeken.

Op elk individueel product staat een THT-datum (tenminste houdbaar tot) vermeld en op welke manier het product het best bewaard kan worden. De producten bieden alle vitaminen en mineralen die je lichaam nodig heeft, dus het is belangrijk dat de kwaliteit ervan wordt gewaarborgd.

Als je de producten online hebt gekocht, heb je het recht om de overeenkomst te herroepen binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgaaf van reden. De 14 dagen gaan in op het moment dat jij je pakketje hebt aangenomen, of als iemand anders dat heeft gedaan, mocht de bezorger je misgelopen zijn.

Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, moet je ons via een duidelijke verklaring laten weten dat je (een deel van) je bestelling wilt retourneren. Om het makkelijk te maken voor je, kun je meteen gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je het besluit om de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

Als je bovenstaande voorwaarden hebt nageleefd en binnen de 14 dagen hebt geretourneerd, gaan we nog even de kwaliteit na van wat we van je hebben ontvangen.

Het kan namelijk zijn dat we tot een waardevermindering komen voor je retour, omdat producten bijvoorbeeld beschadigd of opengemaakt zijn. Dat kunnen wij dan niet meer aan onze andere cliënten doorgeven en zo gaan we verspilling van onze producten tegen. Weggooien is zonde!

Als er sprake is van een waardevermindering, wordt dat van het door ons terug te storten bedrag afgehaald. Die zijn namelijk voor je eigen rekening. De terugbetaling zal op het bankrekeningnummer dat we hebben gestort worden, waarmee je de desbetreffende bestelling hebt gedaan. Als je ruim op tijd hebt aangegeven dat dit op een ander bankrekeningnummer gestort moet worden, regelen we dat.

Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing dat je de overeenkomst wenst te herroepen, van ons terug. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw eigen rekening.

Je retour moet teruggestuurd worden naar het volgende adres.

Cambridge Weight Plan Benelux B.V.
Siliciumweg 6
3812 SX Amersfoort

Geen goed antwoord op je vraag kunnen vinden? Ga dan naar onze klantenservice - Ik heb een vraag.
Heb je een klacht? Ga dan naar onze Klantenservice - ik heb een klacht
Heb je een opmerking of klacht over de producten? neem dan contact op met je Consulent
De inhoud van deze website is met de grootste zorg samengesteld. Mocht je desondanks een onvolledigheid of onjuistheid constateren, dan stellen wij het op prijs als je ons hierover wilt informeren via het vragenformulier.