Het 1 op 1 Dieet in Gieten met Fennie

Welkom op de consulentpagina van mijn afslankpraktijk! Gefeliciteerd, je hebt de eerste stap gezet om daadwerkelijk te willen afvallen! Mijn naam is Fennie Mennega en ik ben onafhankelijk consulent bij The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ik heb twee The 1:1 Diet praktijken, een in Gieten en een in Veendam. Ik begeleid cliënten naar een gezond gewicht met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding.

Veel overgewicht heb ik nooit gehad, maar toch zat ik nooit lekker in mijn vel. Ik ben met behulp van Het Stappenplan succesvol afgevallen en het is mij gelukt om mijn IK weer terug te vinden en gelukkig te zijn met mezelf. Ik ben zo enthousiast geworden over The 1:1 Diet dat ik mijn positieve ervaringen graag met anderen wil delen en daarom ben ik zelf consulent geworden. Ik geniet er nog iedere dag van om mensen met een glimlach op hun gezicht en een goed gevoel uit mijn praktijk te zien lopen!

Van verantwoord afvallen naar bewust genieten

Dat je nu op mijn consulentpagina terecht bent gekomen betekent dat je interesse hebt om af te vallen met behulp van The 1:1 Diet. Er zijn veel verschillende redenen te bedenken om gewicht te willen verliezen, zoals meer zelfvertrouwen krijgen, fitter en sportiever worden, niet meer beperkt worden door overgewicht, letterlijk en figuurlijk beter in je vel zitten. Wat jouw reden om af te vallen ook is, met behulp van Het Stappenplan is het zeker mogelijk om op een gezonde manier gewicht kwijt te raken en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Kortom: van verantwoord afvallen naar bewust genieten!

Stap voor stap naar een gezonde levensstijl

Tijdens het volgen van The 1:1 Diet Stappenplan volg je de verschillende stappen, waarbij bij iedere stap gezonde voeding wordt toegevoegd aan de maaltijdvervangers. Gedurende Het Stappenplan bouw je de maaltijdvervangers af en voeding op met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Het Stappenplan biedt je duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon zodat je een goede houvast hebt. Daarnaast biedt Het Stappenplan een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van kwalitatief hoogwaardige en smakelijke maaltijdvervangers, variërend van repen, shakes en soepen. Tijdens het intakegesprek maken we een dieetplan die specifiek op jouw wensen en behoeften is afgestemd en komen zowel persoonlijke als medische vragen aan bod om zo samen te kunnen bepalen in welke Stap je het beste kunt starten. Zo werk je stap voor stap toe naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik help je er graag bij!

Succesvol afvallen met persoonlijke begeleiding in Gieten

Bij The 1:1 Diet zijn we ervan overtuigd dat een goede persoonlijke begeleiding van essentieel belang is om op een succesvolle manier af te vallen. Immers heeft wetenschappelijk onderzoek aangetoond dat bij diëten met persoonlijke begeleiding de beste resultaten worden behaald. Met trots mogen we onszelf dan ook ‘Het 1 op 1 dieet van Nederland’ noemen! Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; je kunt van mij verwachten dat ik er voor je ben. Ik ben jouw coach en jouw persoonlijke ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. Ik denk met je mee, motiveer je en geef je handige tips en adviezen. Het afvallen draait om jou, ik help je waar ik kan en zo halen we samen jouw streefgewicht.

Wil je weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Ga je de uitdaging met mij aan? Kies voor jezelf, je bent het waard! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-15572804 of vul onderstaand formulier in en ik beloof je een snelle reactie terug!

Kijk ook gerust op mijn pagina voor mijn praktijk in Veendam, daarop staat nog meer aanvullende informatie over The 1:1 Diet.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Lieve groet, Fennie

The 1:1 Diet met Fennie
Het 1 op 1 Dieet in Gieten


The 1:1 Diet met Fennie Mennega