Het 1 op 1 Dieet in Veendam met Fennie

Welkom op mijn consulentpagina, wat goed dat je interesse hebt om af te vallen met behulp van The 1:1 Diet! Ik stel me graag aan je voor: mijn naam is Fennie Mennega en ik ben onafhankelijk consulent bij The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Ik heb twee The 1:1 Diet praktijken. Eentje in Veendam en daarnaast heb ik nog een vestiging in Gieten. Vanuit mijn praktijken help ik cliënten om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en daarnaast de juiste balans te vinden in hun eetpatroon.

Verantwoord en gezond afvallen in Veendam

Enorm overgewicht heb ik nooit gehad, maar gaandeweg werd ik wel steeds zwaarder. Tot het moment dat voor mij de maat vol was en de knop om ging: ik was klaar met mijn overgewicht en wilde op een gezonde manier afvallen. Ik ben gestart met The 1:1 Diet en ik ben succesvol afgevallen. Daarnaast ben ik nog steeds mooi op gewicht gebleven. Sindsdien voel ik me weer energiek, zelfverzekerd en is mijn oude IK terug! Door mijn eigen ervaring geloof ik dat The 1:1 Diet voor iedereen effectief kan zijn, ongeacht of je nu veel of weinig wilt afvallen. De kracht van het dieet is dat je op een verantwoorde manier afvalt, onder persoonlijke begeleiding van een consulent en stapsgewijs leert hoe je bewust kunt genieten van eten.

Is jouw maat vol? Baal je van jezelf? Wil je actiever zijn en die leuke kleren in een paar maten kleiner weer passen? Met andere woorden: is jouw knop om?
Dan is The 1:1 Diet Stappenplan jouw antwoord! Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan, specifiek op jou afgestemd, om ervoor te zorgen dat je op een gezonde, verantwoorde manier én succesvol gaat afslanken. Tijdens het volgen van Het Stappenplan doorloop je de verschillende stappen, waarbij in iedere stap gezonde voeding wordt toegevoegd aan de maaltijdvervangers. Gedurende Het Stappenplan bouw je de maaltijdvervangers af en voeding op met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Ik hoor vaak dat men dit programma niet eens als een dieet ervaart; hoe fijn is dat?

Bewust naar een gezond gewicht

Gedurende het hele proces van afvallen en op gewicht blijven ben ik er voor je om jou te helpen, begeleiden en te motiveren zodat je het zeker gaat volhouden. Mijn aanpak kenmerkt zich door enthousiasme, eerlijkheid, nuchterheid en gedrevenheid. Een essentieel aspect van de begeleiding is de bewustwording van je eetpatroon en je levensstijl. De echte uitdaging ligt namelijk in het (h)erkennen van de triggers waarom je eet en hoe je dit kunt veranderen. Als je dit inzicht hebt en ervoor openstaat om dit te veranderen, ben je in staat om de juiste balans te vinden in je eetpatroon zodat je uiteindelijk mooi op gewicht kunt blijven. Ik help je er graag bij!

Spreekt dit je aan en wil je samen met mij de uitdaging aangaan? Wil je je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Wacht dan niet langer en kies voor jezelf! Je staat er niet alleen voor! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-15572804 of vul onderstaand formulier in en je krijgt snel reactie van mij terug!
Kijk ook gerust op mijn pagina voor mijn praktijk in Gieten, daarop staat nog meer aanvullende informatie over The 1:1 Diet.

Ik hoop je snel te mogen verwelkomen in mijn praktijk!

Lieve groet, Fennie
Het 1 op 1 Dieet in Veendam


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
The 1:1 Diet met Fennie Mennega