Ik gun jou het moment dat je in de spiegel kijkt en denk: Ja! Dit ben ik!

Ik en mijn nieuwe Ik

Na diverse mislukte pogingen met verschillende afslankprogramma's, heb ik de knoop doorgehakt: het was genoeg. Ik wilde graag weer mezelf zijn. Ik ben in 2010 met The 1:1 Diet gestart. Dit bleek gelukkig echt succesvol! Ik ben prachtig afgeslankt en mijn leefstijl is veranderd. Ik ben een ander mens geworden. Ik sport weer en voel me fit.

Ben jij ook toe aan je nieuwe ik?

Wat kan ik als consulente voor je doen?
Ik help je bij het afslanken, ik motiveer je en controleer je wekelijks door middel van een uitgebreid weegmoment op een speciale weegschaal. Hierbij kijken we niet alleen naar het gewicht, maar ook het vetpercentage, vochtpercentage, het buikvet en de spiermassa zijn belangrijk. Het kan zijn dat je tegen je eetgewoontes aanloopt. Dat is niet altijd even gemakkelijk. Ik wil je graag helpen je meer bewust te maken van jouw gedrag. Waarom eet je? Welke behoefte vul je? Ik help je de coach te worden van je eigen gewicht.

Als je op het gewicht aangekomen bent dat bij je past, help ik je met opbouwen naar een gezond voedingspatroon. Want wat zijn nou de goede koolhydraten en vetten? En hoe zit dat met suikers? Welk voedingspatroon past bij jou? Mijn passie voor voeding deel ik met liefde. Na deze fase blijven we elkaar nog even zien. Zo blijft jouw gewicht in evenwicht.

Ik gun jou het moment dat je in de spiegel kijkt en denkt: Ja! Dit ben ik!

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek. Dan gaan we samen bekijken welke Stap van Het Stappenplan het beste bij je past.

Ik hoop je snel te zien!

Fonny Freek
Het 1 op 1 Dieet in Heerhugowaard

Het Zakenstation Unit 246
Stationsplein 99
1703WE Heerhugowaard

06-18651991
info@balance4ever.nl


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Fonny

Nooit meer terug…

Nooit meer terug…...

Joyce is haar hele leven te zwaar geweest. Ze heeft vele pogingen om af te vallen gedaan en kwam daarna net zo snel weer...

Lees meer

Cambridge is gewoon volgen en doen!

Cambridge is gewoon volgen en doen!...

Cambridge is gewoon volgen en doen!...

Lees meer

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa.

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa....

Prachtig! Je wordt voor de eerste keer opa....

Lees meer