Dus jij wilt afvallen?

Dan ben je bij mij op het juiste adres. Ik help je graag!

Mijn naam is Henriette en ik ben gecertificeerd Cambridge Consulent in de omgeving van Waalwijk. In het dagelijks leven ben ik partner, moeder, zus, dochter, vriendin, buurvrouw en collega. Ik weet als geen ander hoe druk sommige dagen kunnen zijn. Alles en iedereen gaat voor waardoor je jezelf vergeet met als gevolg dat de kilootjes er stiekem bijkomen. Dit is het moment dat je je moe en futloos kunt gaan voelen. Je raakt in een neerwaartse spiraal en denkt ‘waarom lukt het mij nou niet om af te slanken?’

Afvallen is de kracht van samen.

Onderzoek heeft aangetoond dat afvallen onder begeleiding het meest succesvol is. Je omringen met de mensen die in je geloven en positief zijn maakt het verschil. Laat ik dit nu zijn. Dit in combinatie met mijn ervaring, scholing en oprechte aandacht ga ik je helpen. Ik ben type no-nonsense maar het ontbreekt me zeker niet aan humor. Ik ben serieus wanneer het moet en luchtig waar het kan. In overleg maken we een verantwoord maar eenvoudig te volgen voedingsplan. Ik help je op een manier die het beste past bij jouw leefstijl. Het gaat om jou. Dit is de sleutel tot succes.

Ben je al jaren ontevreden over je gewicht of ben je wat zwaarder geworden door de zwangerschap of de vakantie? Wil je nu eindelijk jouw ideale gewicht behalen maar vooral ook behouden en je weer blij, fit en energiek voelen?

Begin gewoon. Gewoon? Ja, gewoon!

Neem gerust contact op als je vragen hebt of een afspraak wilt maken voor een intakegesprek.

Ik hoop je snel te mogen ontvangen in mijn praktijkruimte in Waalwijk.

Henriette den Breejen


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen