Het 1 op 1 Dieet in Den Haag/ Benoordenhout met Ilona

Het 1 op 1 Dieet in Den Haag - Benoordenhout

Wil je succesvol afvallen? Wat goed, dan hebben we elkaar gevonden! Ik ben Ilona de Vos, jouw The 1:1 Diet consulent in Benoordenhout en ik help je graag bij het bereiken en behouden van je streefgewicht!

Ik deel mijn ervaring graag met jou

Wat fijn dat je de stap genomen hebt de website te bezoeken en wat leuk dat je op mijn consulentpagina terecht bent gekomen. Als ervaringsdeskundige weet ik hoe het is om te schommelen met gewicht. De valkuilen, de frustraties, de lange adem en het gevoel van overwinnen! Dankzij Het Stappenplan ben ik succesvol afgevallen. Een ervaring die ik graag met je deel!

Wie ben ik

Ik ben 44 jaar oud, getrouwd en moeder van twee geweldige knullen. Mijn interesses gaan uit naar gezonde voeding, sport, beweging en ontspanning. Daar ben ik dan ook dagelijks mee bezig: een gezonde leefstijl. Na ruim 20 jaar werken voor de overheid (justitie & politie) heb ik besloten het roer volledig om te gooien. Mijn lang gekoesterde wens om als zelfstandige aan de slag te gaan is daarmee werkelijkheid geworden. En wat een goed besluit!

Wat kun je van mij verwachten?

In mijn The 1:1 Diet praktijk mag ik doen waar ik blij van word en energie van krijg: coachen en motiveren: 1 op 1 begeleiding. Het doel is afvallen, je ideale gewicht bereiken én behouden. Wil je ook het roer omgooien en weer grip krijgen op je gewicht en alle voordelen die daar bij horen, dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Samen op weg naar een gezondere leefstijl. Niet alleen voeding, maar ook bewegen is daarbij van belang. Ik zeg bewust bewegen, want bijvoorbeeld een (stevige) wandeling op zijn tijd doet al wonderen. Samen een stukje wandelen tijdens een consult? Goed plan! Het Haagse Bos ligt recht tegenover mijn praktijk in Benoordenhout.

Mijn ideale gewicht

Wat is een ideaal gewicht? Als je googelt zal je veel hits krijgen op BMI (Body Mass Index) en streefgewicht. Een ideaal gewicht is een gezond gewicht, maar ook een gewicht waar jij je het lekkerst en het meest gelukkig bij voelt. Kortom: het gewicht dat het best bij jou past en dat is voor iedereen anders. Zijn het die laatste lastige kilo’s voor je bruiloft waar je wel wat hulp bij kunt gebruiken of heb je behoefte aan meer energie of bewegingsvrijheid? Aan de hand van Het 1:1 Diet Stappenplan lever ik maatwerk en.... hoe groter de uitdaging, hoe enthousiaster ik word!

De Succesformule

  • Met stip bovenaan: Jij en ik!
  • Een plan op maat.
  • Wekelijks consult/persoonlijk contact in de praktijk.
  • Hulplijn voor de lastige momenten.
  • Uitgebreid assortiment smaakvolle en gevarieerde The 1:1 Diet producten.
  • Persoonlijke map met tips & tools, Stappenplan, weekplanning, recepten en nog veel meer!
  • Een eigen account (met login) zodat je altijd en overal je resultaten kunt bewonderen!

Sprongetje

Herken je jezelf in mijn verhaal en maakt je hart een ‘sprongetje”? Geweldig, dan heb je een sportieve, enthousiaste en doortastende coach met de nodige zelfspot gevonden!

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met mij op via onderstaand contactformulier of bel 06-22083198. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!

Bereikbaarheid

Den Haag Centraal Station bevindt zich op loopafstand van mijn praktijk. Kom je liever met de auto? Er zijn langs de openbare weg voldoende parkeerplaatsen beschikbaar. Op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur betaald parkeren (€ 1,75 p/u).

Tot snel!

Ilona de Vos

The 1:1 Diet met Ilona
Het 1 op 1 Dieet in Den Haag - Benoordenhout


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *