Afvallen in Hoogeveen met Het 1 op 1 Dieet met Ingeborg

Afvallen en je gezonder & energieker voelen? Dan help ik je graag!


Mijn naam is Ingeborg Klos-Vuijst, ik ben getrouwd, moeder van 2 kinderen en woon in Meppel. Na de geboorte van mijn tweede kind wilden de zwangerschapskilo’s er maar niet af. Na veel diëten te hebben geprobeerd, adviseerde een oud-schoolvriendin mij Het 1 op 1 Dieet te volgen. Dankzij dit dieet ben ik heel goed (blijvend) afgevallen! Het ging me eigenlijk best gemakkelijk af, doordat je naast de maaltijdproducten ’s avonds op een verantwoorde manier toch gezellig mee kunt eten. Mijn grootste beloning is dat ik me zoveel fitter en energieker voel en dat gun ik jou ook! Voor mij was het dan ook een vanzelfsprekende stap om zelf consulent te worden.

Persoonlijke begeleiding

Wat ik jou graag wil bieden is mijn warme & persoonlijke begeleiding. Jouw belang staat bij mij voorop. Met mijn enthousiasme en doorzettingsvermogen wil ik jou graag begeleiden, zodat jij kunt bereiken wat mij ook is gelukt. Ik ben er voor jou als het even iets zwaarder is, maar ook als er successen te vieren zijn. We doen het samen! Ik ben een echt mensenmens, oprecht geïnteresseerd in de ander en ik ben altijd benieuwd naar het verhaal achter elk mens. Openheid en eerlijkheid staan bij mij hoog in het vaandel, net als nuchterheid.

Afvallen en op een gezond gewicht blijven

Met behulp van het Stappenplan van Het 1 op 1 Dieet word je je stap voor stap bewust van een gezond voedingspatroon en een gezonde leefstijl. Het Stappenplan is flexibel, zo kun je afvallen op een manier die het beste bij jou past. Dit maakt dat het voor jou een goed vol te houden dieet is. Met Het 1 op 1 Dieet val je op een verantwoorde wijze af en tegelijkertijd leer je om weer ‘normaal’ te eten. Met het Stappenplan kun jij je ideale gewicht bereiken én behouden.

Gewichtsbehoud

Ben je klaar met het dieet, maar vind je het nog een beetje spannend om na het afvallen weer helemaal ‘gewoon’ te eten? Ook dan ben ik er voor jou, want gewichtsbehoud doen we ook samen.

Vrijblijvende afspraak maken

Ben je nieuwsgierig geworden? Bel of app mij voor een afspraak of vul het online formulier in, zodat we samen (geheel vrijblijvend) kunnen bespreken of Het 1 op 1 Dieet ook zo goed bij jou past!

Ik help je graag naar een gezond gewicht, voor nu en later.

Lieve groet,
Ingeborg

The 1:1 Diet met Ingeborg
Het 1 op 1 Dieet in Hoogeveen

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Ingeborg

Ik wilde een gezonder lijf en een vrolijker mens worden!

Ik wilde een gezonder lijf en een vrolijker mens w...

Mijn naam is Monica, ik ben 55 jaar en woonachtig in Meppel....

Lees meer

Ik kan het iedereen aanraden!

Ik kan het iedereen aanraden!...

Het is nu of nooit! Ik wilde al veel langer afvallen, maar wat ik ook probeerde, niks werkte bij mij....

Lees meer