Afvallen met Het 1 op 1 Dieet in Bakel met Janine

Afvallen in Bakel? Ik help je graag!

Wil jij graag (wat) afvallen, zonder het gevoel te hebben dat je niets meer mag eten? Dan heb ik misschien de oplossing voor je. Na mijn eigen ervaringen met The 1:1 Diet, waarbij ik de producten lekker vond en toch het gevoel had dat ik afwisselend kon blijven eten, heb ik besloten anderen te helpen en te inspireren.

Mijn naam is Janine, consulent van The 1:1 Diet en ik sta klaar om jou te helpen bij de zoektocht naar jouw nieuwe ik! Met mijn passie, enthousiasme, steun en eerlijkheid, kan ik jou de begeleiding op maat bieden door samen met jou te denken in oplossingen. Met extra advies buiten onze afspraken om, hoop ik jou naar je nieuwe gewicht te loodsen!

Ook ik heb helaas meerdere diëten geprobeerd, maar na al die ervaringen heb ik met The 1:1 Diet eindelijk een manier gevonden die wél voor mij werkte. En dat succes gun ik jou ook! Het dieet is duidelijk, volledig op jouw eigen wensen en doelen afgestemd, met 1 op 1 begeleiding waar je van op aan kunt.

Afvallen hoef je niet alleen te doen, dat doen we samen! Door gezond en met persoonlijke begeleiding af te vallen, op jouw manier en op jouw tempo, bereik je niet alleen een gezond gewicht, maar behoud je het ook. Klinkt dat niet heerlijk?

Begint de motivatie om wat aan je gewicht te doen al te kriebelen? Ik help je graag! Neem vrijblijvend contact op via onderstaand formulier, of bel of app voor een afspraak. Dan kijken we samen wat we voor jou kunnen doen.

Ik kan niet wachten je te ontmoeten. Samen op naar een nieuwe leefstijl!

Liefs,

Janine van Lieshout

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen