Afvallen in Ommen met Het 1 op 1 Dieet met Jeanine

Verantwoord afvallen en een gezonde levensstijl
Wat goed dat je de eerste stap hebt gezet op weg naar verantwoord afvallen en een gezonde levensstijl.

Mijn naam is Jeanine Hessels en ik ben consulent bij The 1:1 Diet in Ommen en Sleen. Ik woon samen met mijn partner en onze twee zoons. Na 14 jaar gewerkt te hebben als hulpverlener in de Forensische psychiatrie, ben ik gestart als The 1:1 Diet consulent.

Het is mijn passie om mensen te begeleiden en coachen op weg naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Ik krijg er energie van om mensen met een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit te zien lopen. Ik gun jou dit ook! Mocht je direct contact met me willen bel dan naar telefoonnummer 06-51915312 of gebruik het formulier onderaan de pagina, ik bel je dan z.s.m. terug. Je mag ook een WhatsApp berichtje sturen.

De eerste en moeilijkste stap naar een nieuw leven, is de stap uit je oude leven.

De eerste stap naar een gezonde levensstijl
Ineens denk je: “Nu is het genoeg, zo kan het niet langer!” Je baalt van jezelf en je bent er helemaal klaar mee. Je wilt graag afvallen op een verantwoorde en gezonde manier, maar je weet niet waar je moet beginnen. Ik kan je vertellen dat je de eerste, belangrijke stap al hebt gezet door mijn pagina te bezoeken, omdat ik zelf succesvol ben afgevallen met behulp van The 1:1 Diet en ik weet als geen ander welke valkuilen je allemaal kunt tegenkomen op weg naar jouw ideale gewicht.

Als ervaringsdeskundige weet ik precies hoe je je voelt en wat je allemaal doormaakt op de weg naar een gezonde levensstijl. Toen ik mijzelf op een foto bijna niet meer herkende, ben ik erg geschrokken en was voor mij de maat vol: ik was vastbesloten om af te vallen. Ik heb direct een afspraak gemaakt met een consulent in de buurt en ben gestart met The 1:1 Diet. Dit kun je verder lezen in 'Mijn Afslankverhaal'

Als ik erop terugkijk ben ik nog altijd blij dat ik die stap heb gezet, anders had ik me nooit zo energiek en zelfverzekerd gevoeld als nu. Ik ben blij dat ik weer energie heb om te sporten en daarnaast heb ik gelukkig geen last meer van pijnlijke gewrichten.

Uit eigen ervaring weet ik dan ook dat je verschillende hobbels zal tegenkomen en het niet altijd even gemakkelijk zal zijn, maar met de juiste persoonlijke begeleiding gaat het zeker lukken om op een verantwoorde manier af te vallen en toe te werken naar een gezonde levensstijl. Je hoeft zeker niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; ik ben er voor jou tijdens het hele proces. Ik ben jouw motivator en jouw ‘stok achter de deur’ wanneer je het nodig hebt. We maken samen een plan om ervoor te zorgen dat je jouw uiteindelijke doel gaat behalen; jouw ideale gewicht. Je kan altijd bij me terecht voor vragen, tips, voedingsadvies of gewoon een luisterend oor. Samen gaan we van verantwoord afvallen naar bewust genieten. Ik help je graag!


Wil je ook weer lekker in je vel zitten en weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak . Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-51915312 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar 1op1dieetmetjeaninehessels@gmail.com

Hopelijk tot snel bij mij in de praktijk in Ommen of Sleen !

Lieve groet,
Jeanine
Het 1 op 1 Dieet in Ommen
The 1:1 Diet met Jeanine

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Jeanine

Ik zou het zo weer doen!

Ik zou het zo weer doen!...

Dit was voor mij het ideale programma en ik kan er na 50 jaar ervaring met diëten en kuren over mee praten!...

Lees meer

Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodje missen!

Ik wil graag afvallen maar liever niet mijn broodj...

Na een gesprek besloot ik ervoor te gaan...

Lees meer

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het getal op de weegschaal

Ik wilde graag afvallen want ik schok van het geta...

Thamar is 35 jaar Werkt als schoonmaakster Is getrouwd en heeft 2 kinderen...

Lees meer

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoon gesprek had, bleek helemaal te kloppen, vanaf het eerste contact moment klikte het van beide kanten en ging ik vol enthousiasme mijn afval avontuur aan!

Dat goede gevoel wat ik tijdens dat eerste telefoo...

Mijn gewicht is al heel lang een 'ding' al veel verschillende dingen geprobeerd maar nooit onder begeleiding...

Lees meer