Afslankstudio Drielanden

The 1:1 Diet met Joke

Wil je voorgoed afrekenen met je overtollige kilo’s, maar weet je niet hoe je het moet aanpakken? Je energiek en zelfverzekerd voelen en weer leuke dingen kunnen doen? Dat is zeker mogelijk! Ik help je graag om met behulp van 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt plan jouw doel te bereiken.

Ben je er klaar voor om samen de eerste stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Bel, mail of app me of stuur me een berichtje via Facebook, dan maken we snel een afspraak!

Succesvol afvallen met Het Stappenplan

Mijn naam is Joke en ik ben consulent van The 1:1 Diet in Harderwijk. Vanuit mijn Afslankstudio Drielanden begeleid ik mensen met een dieetwens om op een gezonde manier af te vallen en toe te werken naar een gezond eetpatroon. Omdat ieder persoon anders is, werk ik met een persoonlijke aanpak. Bij de start kijken we samen wat het beste bij jou past en maken we een plan dat specifiek op jou is afgestemd. Met behulp van Het Stappenplan leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon, zodat je na het behalen van je streefgewicht mooi op gewicht kunt blijven. Daarnaast gaat het er niet om of je veel of weinig wilt afvallen, een gewicht is slechts een getal. Het belangrijkste is dat het gewicht bij je past en dat je je er goed bij voelt.


Dieet met 1 op 1 begeleiding

Je staat er natuurlijk niet alleen voor, afvallen doen we immers samen! Ik ben er om je te helpen en je te motiveren zodat je het zeker gaat volhouden. Ik neem de tijd om echt naar je te luisteren en denk met je mee. Je kunt altijd bij me terecht voor vragen, tips en advies, ook buiten de wekelijkse contactmomenten. Daarnaast mag je als je het programma hebt afgerond bij me blijven terugkomen voor een weegmoment, of om gewoon even te sparren. Samen gaan we op weg naar een gezonde levensstijl waarin je weer bewust kunt genieten.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je weten hoe ik je kan helpen? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk, je bent van harte welkom!

Hartelijke groet,

Joke
Het 1 op 1 Dieet in Harderwijk

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen