Ik help jou graag om weer lekker in je vel te zitten!


Slank met The 1:1 Diet met Jorien Melissen - Het 1 op 1 Dieet in Sneek

Wat goed jou te zien op mijn pagina. De eerste stap naar een slankere versie van jezelf!

Mijn naam is Jorien Melissen, gecertificeerd onafhankelijk The 1:1 Diet consulent.
Ik woon samen met mijn man en hondje in Oosthem, een klein prachtig dorpje net buiten Sneek. In mijn vrije tijd ben ik aan het genieten van het buitenleven, koken of schilderen.

In de afgelopen jaren merkte ik dat naar mate je ouder wordt, het steeds lastiger wordt om op gewicht te blijven. Ik at hetzelfde als altijd, maar toch kwamen er langzaam kilootjes bij. Ik merkte dat hoe ik ook mijn best deed, het toch lastiger was dan vroeger om wat kilo’s te verliezen.

Mijn dochter Renee Melissen is The1:1 Diet consulent in Sneek en hoezeer ik ook altijd tegen shakes was, wilde ik het nu toch eens gaan proberen. Ik wilde weer lekker in mijn vel zitten en net dat leuke jurkje weer aan kunnen, zonder mij druk te maken over hoe deze stond.

Ik merkte dat de combinatie van gezonde voeding en de smaakvolle The 1:1 Diet maaltijden een perfecte combinatie waren voor mij. Ik wist precies wat ik mocht eten en hoeveel.

Van verantwoord afvallen, naar bewust genieten….

Met The 1:1 Diet Stappenplan heb ik ervaren dat, naast afvallen, de focus ligt op gezonde voeding en op gewicht blijven. Dankzij de 1 op 1 begeleiding van de consulent en de heldere stappen is het mij gelukt om de overtollige kilo’s kwijt te raken en zit ik nu weer lekker in mijn vel.

Ik geniet volop van het leven, en mijn gewicht is in balans.
Ik heb geleerd dat je in het leven echt wel kunt genieten van lekker eten en een wijntje, maar dat alles draait om mate en balans.

Inmiddels ben ik zo enthousiast over The 1:1 Diet Stappenplan dat ik consulent ben geworden en het geweldig vind om mensen te begeleiden bij het afvallen en op (een gezond) gewicht te blijven.

Samen met mijn dochter werk ik vanuit onze praktijk in Sneek, waar ik voor jou klaar sta om je te begeleiden naar een gezonde leefstijl.
Ik ben er voor je om naar je te luisteren, je te motiveren en waar nodig te ondersteunen.

Ben jij klaar om de volgende stap te zetten? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. Je kunt onderstaand formulier invullen, of me bellen of appen voor het plannen van een afspraak. Tijdens het kennismakingsgesprek zal ik meer uitleg geven over The 1:1 Diet. Samen bekijken we welke stap het beste past bij jouw leefstijl en maken we een plan van aanpak. Wil je ook werken naar een gezond en stabiel gewicht? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op!

Tot ziens in mijn praktijk!

Jorien Melissen
Het 1 op 1 Dieet in Sneek

06-37279945Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *