Afvallen in Eindhoven met Het 1 op 1 Dieet met Jowennah

Gezond afvallen en je weer zelfverzekerd voelen
Stel je voor dat je in je favoriete kledingwinkel bent. Je hebt leuke items uitgekozen, maar wanneer je in de paskamer in de spiegel kijkt, word je niet blij van wat je ziet. Je wilt er iets aan veranderen, maar je weet niet waar je moet beginnen. Als dit een herkenbare situatie voor je is, dan ben je niet de enige!

Ik heb me jarenlang ook zo gevoeld en dat wilde ik niet meer. Op een gezonde manier afvallen was mijn doel. Door The 1:1 Diet voel ik me weer zelfverzekerd en kan ik weer met plezier naar mezelf kijken. Ik help jou graag om dit ook te bereiken! Het is mij gelukt, dus jij kunt het ook!

Persoonlijke begeleiding
Ik ben Jowennah en op jonge leeftijd heb ik het succes van Het 1:1 Diet al ervaren. Mijn overtollige kilo’s ben ik kwijtgeraakt en daar heb ik een flinke dosis zelfvertrouwen voor terug gekregen. Dat motiveert mij iedere dag om ook jou te begeleiden om jouw doel te bereiken.

Tijdens je reis sta je er niet alleen voor. Samen zoeken we naar de weg om het dieet op de beste manier in jouw leefpatroon te passen.

Gezond afvallen gaat met pieken en dalen. Het is niet erg als je het soms moeilijk hebt. Ik ben er voor je om te herpakken. Met onze wekelijkse contactmomenten ben je natuurlijk vrij om al je vragen te stellen. En loop je tussendoor ergens tegenaan, lukt het even niet of wil je juist een geluksmomentje met me delen? Ook dan ben ik er voor jou.

Afvallen en een gezonde leefstijl
Wist je dat The 1:1 Diet niet alleen helpt om af te vallen? Je leert ook geleidelijk hoe je gezond en toch lekker kunt eten zonder jojo-effect. Zo kun jij op een gezonde manier op je streefgewicht blijven.

Over lekker eten gesproken, in mijn vrije tijd kook ik graag. Er zijn veel manieren om op creatieve wijze lekker te eten in combinatie met de heerlijke producten van The 1:1 Diet.

Eten tijdens het afvallen hoeft dus helemaal niet saai te zijn. En ook nadat jij jouw doel hebt bereikt is het natuurlijk belangrijk om deze gezonde leefstijl aan te houden. Tips over lekker en gezond eten en mijn recepten deel ik graag met je!

Begin nu
Ben jij klaar om te werken aan een nieuwe versie van jezelf? Vul dan het online formulier in of bel/app me om een afspraak in te plannen.

Ik zie je snel in mijn praktijk!

Groetjes,
Jowennah

The 1:1 Diet met Jowennah
Het 1 op 1 Dieet in Eindhoven

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen