Het 1 op 1 Dieet in Winterswijk met Joyce

Welkom op de consulentpagina van The 1:1 Diet met Joyce! Wat leuk dat je er bent! Mijn naam is Joyce Raterink en ik ben The 1:1 Diet consulent. Ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing aan huis in Winterswijk. Met behulp van The 1:1 Diet Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding help ik cliënten om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en op gewicht te blijven. Wil je ook mijn hulp bij om jouw ideale gewicht te bereiken? Kies je voor een gezonde leefstijl? Neem dan geheel vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail te sturen naar cambridgeweightplanwinterswijk@gmail.com Natuurlijk mag je me ook bellen of een WhatsApp bericht sturen naar telefoonnummer 06-13338686.

If you believe in yourself, anything is possible

Succesvol afvallen in Winterswijk met The 1:1 Diet met Joyce

Heb je er ook genoeg van dat je altijd bij de grote kledingmaten aan het zoeken bent en dan nog het gevoel hebt er niet leuk uit te zien? Kom dan nu in actie en laat mij je helpen! Nu hoor ik je denken: “Ja, maar dit werkt vast ook niet en ik heb alles al geprobeerd.” Ik zou hetzelfde hebben gedacht, maar ik weet nu uit eigen ervaring dat dit dieet echt werkt. Nadat ik zelf succesvol was afgevallen het behulp van The 1:1 Diet, wilde ik iedereen met overgewicht datzelfde succes laten ervaren als ik zelf had ervaren. Daarom ben ik zelf gestart als consulent. Inmiddels heb vanuit mijn afslankpraktijk al talloze cliënten mogen begeleiden naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik help je graag om ook succesvol af te vallen en ervoor te zorgen dat je straks zo goed voelt als ooit tevoren!


Stap voor stap naar jouw ideale gewicht

The 1:1 Diet Stappenplan biedt een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van maaltijdvervangers zoals shakes, repen en soepen, in combinatie met gezonde voeding vanaf stap 2. Zo weet je dus zeker dat je alle benodigde voedingstoffen binnenkrijgt. Daarnaast biedt Het Stappenplan duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt.

The 1:1 Diet in combinatie met mijn persoonlijke begeleiding is de sleutel naar succesvol afvallen én succesvol op gewicht blijven. Tijdens het intakegesprek maken we samen een dieetplan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht binnen het door jou gewenste tijdsbestek kunt behalen. Ik ben er om je tijdens het proces te motiveren en je te voorzien van handige tips en adviezen. Door mijn positieve instelling en enthousiaste en laagdrempelige manier van werken, zal je je gelijk thuis voelen in mijn praktijk!

Je staat er dus zeker niet alleen voor, samen gaat het ons lukken!

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Aarzel dan niet en maak vandaag nog een afspraak! Je kunt me bereiken via telefoonnummer 06-13338686 (WhatsApp mag ook) of stuur een mail naar:

1op1dieetwinterswijk@gmail.com


Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn afslankpraktijk!

Lieve groet, Joyce
Het 1 op 1 Dieet in Winterswijk


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Joyce

Ik was het zat!

Ik was het zat!...

Marieke Krabbenborg...

Lees meer

Totaal ander mens!

Totaal ander mens!...

Superfijne begeleiding en missie geslaagd...

Lees meer