Het 1 op 1 Dieet in Tynaarlo met Judith

Welkom op mijn consulentpagina! Wat goed dat je de eerste stap hebt genomen naar een gezonde levensstijl! Mijn naam is Judith Lubbers en ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Tynaarlo. Sinds 2010 ben ik consulent bij The 1:1 Diet . Vanuit mijn praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing bied ik 1 op 1 begeleiding aan mensen met een dieetwens. Met behulp van een op maat gemaakt programma help ik mensen om hun afslankdoel te bereiken en op gewicht te blijven. Ik vertel je er graag meer over!

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Met veel plezier begeleid ik vanuit mijn praktijk anderen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik word er blij van om anderen te kunnen helpen, zodat ze zich weer goed voelen en weer kunnen stralen. Heb jij hulp nodig bij het afvallen? Ik ben er om jou persoonlijk te begeleiden en te motiveren!

Omdat ik The 1:1 Diet zelf heb gevolgd, weet ik maar al te goed wat je doormaakt tijdens het hele proces. Daarom kan ik je voorzien van handige tips en adviezen. Ik ben jouw persoonlijke coach, bied je een luisterend oor en ik steun je op de momenten dat je het nodig hebt. Daarnaast staat vertrouwen bij mij hoog in het vaandel, dat wil zeggen dat alles altijd tussen vier muren blijft. Samen gaan we ervoor zorgen dat je stap voor stap toewerkt naar een nieuwe, gezonde levensstijl, zodat je jouw ideale gewicht straks ook kunt behouden.

Een simpel, duidelijk en gezond dieetplan op maat

Aangezien ieder persoon anders is, is succesvol afvallen en op gewicht blijven maatwerk. Het Stappenplan is een programma dat specifiek op jouw wensen en behoeften is afgestemd. Tijdens het intakegesprek stel ik samen met jou een persoonlijk dieetplan op en kijken we wat het beste bij jou past. Je komt iedere week bij mij langs in mijn praktijk en dan bespreken we de voortgang en kijken we hoeveel je bent afgevallen. Het Stappenplan biedt je daarnaast duidelijke kaders en richtlijnen. Bij de start ontvang je een persoonlijke cliëntmap waarin duidelijk staat beschreven wat je mag eten. Er volop keuze is aan verschillende soorten maaltijdvervangers in de vorm van shakes, smoothies, repen, soepen en warme maaltijden, waarin alle benodigde vitaminen en mineralen zijn verwerkt. Kortom: een simpel, duidelijk programma met lekkere producten én 1 op 1 begeleiding.

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende, belangrijke stap te zetten naar een gezond gewicht en een bijpassende gezonde levensstijl? Ik help je graag! Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-15417023 of stuur een mail naar praktijkvivere@gmail.com

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk, je bent van harte welkom!


Hartelijke groet, Judith
Het 1 op 1 Dieet in Tynaarlo

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen