Het 1 op 1 Dieet in Sittard met Karin

Welkom, wat leuk dat je mijn consulentenpagina bezoekt! Ik zal me even kort voorstellen: mijn naam is Karin Bottenberg, ik ben consulent bij The 1:1 Diet en ik heb een praktijk voor afvallen en gewichtsbeheersing in Sittard. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl met een op maat gemaakt dieet en mijn persoonlijke begeleiding.

Bewust genieten en gezond afvallen

Mijn hele leven heb ik van dichtbij meegemaakt wat een verstoord eetpatroon met iemand kan doen. Een verstoord eetpatroon is vaak het gevolg van, of kan leiden tot een negatief zelfbeeld.
In mijn praktijk werk ik samen met mijn cliënten aan een positief zelfbeeld. Je kunt leren om weer van jezelf te houden en dat je het waard bent om goed voor jezelf te zorgen. Je leert om bewust te genieten van voeding en zo op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen. Ik gun jou dit ook!

Het The 1:1 Diet Stappenplan: simpel, duidelijk en gezond

Het Stappenplan is een op maat gemaakt dieetprogramma waarmee je op een bewuste manier leert kijken naar gezonde voeding. Tijdens het volgen van de verschillende stappen bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je gezonde voeding toe, met als doel het vinden van een nieuw, gezond eetpatroon. Het Stappenplan biedt een uitgebalanceerde totaalvoeding in de vorm van kwalitatief hoogwaardige en smakelijke maaltijdvervangers, variërend van repen, shakes, soepen en warme maaltijden. Daarnaast geeft Het Stappenplan je duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt. Bij de start ontvang je een persoonlijke cliëntmap waarin duidelijk staat beschreven wat je mag eten op welke momenten. Zo werken we samen toe naar een nieuwe, gezonde levensstijl, zodat je ook na het behalen van je streefgewicht gemakkelijk op gewicht kunt blijven.


Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Je hoeft niet bang te zijn dat je er alleen voor staat; ik ben er om je te begeleiden en ik ben tijdens het hele proces jouw persoonlijke coach. Daarnaast ben ik jouw ‘stok achter de deur’ op de momenten dat je het nodig hebt. Tijdens het intakegesprek maken we samen een voor jou persoonlijk dieetplan om ervoor te zorgen dat je jouw streefgewicht kunt behalen binnen het door jou gewenste tijdsbestek. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en vindt er een weegmoment plaats. Je kunt bij mij altijd terecht voor tips, adviezen een luisterend oor. Daarnaast staat vertrouwen bij mij hoog in het vaandel. Samen gaat het zeker lukken om jouw doel te bereiken, ik help je graag!

Wil je ook op een gezonde manier af te vallen zodat je straks weer lekker in je vel zit?
Neem dan contact me op voor het maken van een afspraak of meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-30250176 of stuur een mail naar afvallenmetkarinbijcambridge@gmail.com

Ik hoop je snel te verwelkomen in mijn praktijk! Je bent van harte welkom!

Groetjes, Karin
Het 1 op 1 Dieet in Sittard-Geleen


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *