Het 1 op 1 Dieet in Hengelo met Karin

Van harte welkom op de consulentpagina van The 1:1 Diet met Karin! Ik zal me even voorstellen: ik ben Karin Egberink en ik sinds 2009 ben ik werkzaam als zelfstandig The 1:1 Diet consulent. Vanuit de afslankstudio werk ik samen met Givano Mahespalsingh, die eveneens consulent bij The 1:1 Diet is. Met behulp van Het Stappenplan en mijn persoonlijke begeleiding help ik cliënten om op een gezonde manier hun ideale gewicht te bereiken en toe te werken naar een gezonde levensstijl.

Iedereen die graag wilt afvallen beveel ik The 1:1 Diet aan, want echt; het werkt!

Een gezond en verantwoord dieet dat écht werkt

Zelf ben ik ook succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet en ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het echt werkt! The 1:1 Diet heeft mij niet alleen geholpen om op een gezonde manier van mijn overgewicht af te komen, maar het heeft er ook voor gezorgd dat ik na vele jaren nog steeds mooi op gewicht ben gebleven. Zo succesvol afvallen was me met een ander dieet nog nooit gelukt. Omdat ik tijdens de wekelijkse weegmomenten steeds enorm positief resultaat zag, werkte dat extra motiverend om het vol te houden. En het is me gelukt om mijn streefgewicht te bereiken en dit ook te kunnen behouden. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me zelfverzekerder en ik kan weer leuke kleding aan in een paar maatjes kleiner. Nooit had ik gedacht dat ik me zo goed zou voelen!

Stap voor stap naar jouw ideale gewicht

Natuurlijk is het voor jou ook mogelijk om voorgoed af te rekenen met je overgewicht! Ik help je er graag bij! Je hoeft het zeker niet alleen te doen; tijdens het intakegesprek maak ik samen met jou een dieetplan dat op jou is afgestemd. Tijdens de wekelijkse consulten houden we bij hoeveel je bent afgevallen en bespreken we de voortgang. Bij de start van het dieet ontvang je een persoonlijke cliëntmap met daarin alle benodigde informatie over wat je op welke momenten mag eten, zodat je een goede houvast hebt in je eetpatroon. The 1:1 Diet Stappenplan is opgebouwd uit 7 verschillende stappen die je gedurende de dieetperiode doorloopt. Stapsgewijs voeg je aan iedere stap gezonde voeding toe aan de maaltijdvervangers. Met behulp van The 1:1 Diet leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je met de toevoeging van gezonde voeding toe naar een gezonde levensstijl. Zo voel jij je straks ook weer Slank en Sterk!

Wil jij ook succesvol afvallen bij The 1:1 Diet met Karin?

Vanuit onze afslankstudio worden vele mooie successen behaald. The 1:1 Diet organiseert ieder jaar de ‘Afslanker van het Jaar’ verkiezing, waarbij cliënten vanuit het hele land mogen meedingen naar de titel in één van de drie categorieën. De twaalf finalisten mogen met hun consulent mee op een geheel verzorgde reis naar Cambridge, Engeland. Met trots kunnen we vermelden dat een van onze cliënten in zowel 2012 als in 2014 zijn verkozen tot ‘Afslanker van het Jaar’ en in 2016 tot ‘Gewichtsbehouder van het Jaar’! In de filmpjes hieronder zie je hun verhaal.

Wordt jouw afslankverhaal ook een succesverhaal? Met behulp van The 1:1 Diet en mijn persoonlijke begeleiding gaat het vast lukken om jouw ideale gewicht te bereiken!

Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-30417262 of stuur een email naar info@slankerensterker.nl

Je bent van harte welkom in onze afslankstudio!

Hartelijke groet, Karin
Het 1 op 1 Dieet in Hengelo

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Karin

Winnaar Afslanker van het jaar 2016 C 500

Winnaar Afslanker van het jaar 2016 C 500...

Nieuwjaarsdag 2014. Zoals zo vaak was mijn goede voornemen van dit jaar: Afvallen....

Lees meer

Jeroen Bertelink

Jeroen Bertelink...

“24 februari 2014 ging ik voor het eerst naar mijn consulent. Ik wist dat ik veel te zwaar was, maar ik had geen idee ho...

Lees meer

Ik ben nu 3,5 jaar op gewicht en het is goed vol te houden

Ik ben nu 3,5 jaar op gewicht en het is goed vol t...

Jeroen voelde zich door zijn overgewicht eenzaam. Hij sloot zichzelf thuis op, had geen energie en zat niet lekker in zi...

Lees meer