Het 1 op 1 Dieet in Rotterdam met Kevin

The 1:1 Diet met Kevin!

Woon en/of werk je in of vlakbij Rotterdam en is de knop om? Laat mij je dan helpen om succesvol af te vallen! Wil je meteen telefonisch een afspraak maken? Bel of Whatsapp dan 06-29298696 of vul onderstaand formulier in. Ik bel je zo snel mogelijk terug!


Bij The 1:1 Diet met Kevin kun je:

  • ’s ochtends om 6 uur al terecht
  • ook voor wat later op de avond een afspraak maken
  • me altijd bellen, whatsappen of mailen. Ik ben dus eigenlijk gewoon jouw coach aan huis!

Met ingang van januari 2020 is de naam Cambridge Weight Plan gewijzigd in The 1:1 Diet (by Cambridge Weight Plan)

Fijn dat je op mijn profielpagina bent!
Ik ben Kevin de Wit, een sportieve en gezonde jongen van begin 30. Met mijn partner Franky (die ook The 1:1 Diet consulent is) ben ik een afslankpraktijk gestart; om mensen te helpen hun streefgewicht op een bewuste en verantwoorde manier te bereiken. Zelf werd ik enorm gemotiveerd door mijn eigen consulent, die mij destijds heeft geholpen mijn doelen te bereiken. Deze ervaring wil ik graag zoveel mogelijk delen met anderen die willen afvallen. Daarom ben ik vol passie deze praktijk gestart. LoveYourLife. Geniet en hou van het leven, hou van jezelf, daar geloof ik in.

Sinds ik op mijn streefgewicht ben, heb ik meer rust. Ook qua eten. Ik ben anders gaan denken over voeding. En mede dankzij de laatste stap van The 1:1 Diet Stappenplan (deze Stap heb ik 12 weken gevolgd!) is mijn mindset compleet veranderd. Ik neem er de tijd voor om naar huis te gaan en gezonde voeding te eten. Zo behoud ik mijn gezonde eetpatroon.

Meerwaarde van afvallen onder mijn begeleiding

Naast mijn 1 op 1 begeleiding is mijn meerwaarde dat ik heel flexibel ben qua contactmomenten. Als het ook maar enigszins kan ben ik voor mijn cliënten bereikbaar. Als consulent ben ik de soms zo broodnodige stok achter de deur en als het moet kan ik een cliënt ook wel een keer ernstig toespreken. Per slot van rekening wil je je doel behalen en daar help ik je dan ook graag mee. Ben je ziek en daardoor niet in de gelegenheid je producten op te halen en zijn vrienden en familie ook niet in de gelegenheid dat te doen? Geen paniek! Als het écht niet anders kan, dan komen we je de producten brengen. Service van de zaak.

Naast mijn ervaring met The 1:1 Diet, bied ik je vertrouwen en een rustige praktijk. De cliënt die na jou komt, wacht in een aparte ruimte, zodat alle gesprekken altijd vertrouwelijk blijven.

Kernwoorden

Eigenschappen die op mij van toepassing zijn, zijn eerlijkheid, vertrouwen en doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen verwacht ik ook van mijn cliënten, waarbij ik voor wat betreft doorzettingsvermogen je zoveel mogelijk ga stimuleren. Loop je ergens tegenaan waardoor het voor jou moeilijk wordt? Vertel het me, zodat ik je nóg beter kan helpen!

Ik help je graag, dus maak een afspraak met me zodat we snel kunnen starten!

Graag tot ziens!

Kevin
Het 1 op 1 Dieet in Rotterdam

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Persoonlijke video