Heb je een klacht?

Fijn dat je de klacht aan ons wilt doorgeven.

Privacy

Wij beloven discreet met je klacht om te gaan. Jouw privacy staat voorop. Wij hanteren een geheimhoudingsplicht, waarbij de klacht direct en uitsluitend aan de directie wordt gerapporteerd.


Spelregels

Anonieme klachten.

Klachten worden zo anoniem mogelijk behandeld. Het is wel van groot belang, dat we contact met je op kunnen nemen. Daarom is het volledig anoniem indienen van een klacht helaas niet mogelijk. Wij hopen dat je dit begrijpt.


Indienen klacht.

Als je begeleid wordt door een van onze consulenten, mag je uiteraard bij haar of hem je klacht indienen. Ook als je net gestopt bent met het dieet, is dit nog steeds mogelijk. Prettiger om de klacht meteen bij ons in te dienen? Dat mag ook. Onderaan de pagina staat het klachtenformulier.

Gaat je klacht over bijvoorbeeld het functioneren van je consulent?
We hopen dat je dan begrijpt dat we in gesprek gaan met je consulent aan de hand van de ingediende klacht. Dat geeft je consulent de kans de klacht in te zien een eventuele verandering door te voeren.
Het is mogelijk dat we je klacht anoniem doorvoeren bij je consulent. Mocht het voor de afhandeling van de klacht écht essentieel zijn dat jij wordt genoemd, nemen we altijd eerst contact op om dit van tevoren met jou te bespreken.Wat mag u van ons verwachten?
  • Je krijgt na invulling van het formulier meteen een bevestigingsmail dat we je klacht over een
    product en/of onze dienstverlening hebben ontvangen.
  • We zullen je binnen maximaal vijf werkdagen beantwoorden.
  • Lukt het ons niet binnen deze vijf dagen, krijg je dat van ons te horen.
  • We gaan discreet met jouw persoonlijke informatie om.
  • We laten je na afloop weten wat we met je klacht hebben gedaan.

Ben je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform.

Wijbrand van Delft
Algemeen Directeur Cambridge Weight Plan Benelux B.V.