Het 1 op 1 Dieet in Dokkum met Korrie

Hartelijk welkom! Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in The 1:1 Diet, de eerste stap naar een gezond gewicht en gezonde leefstijl heb je al gezet! Ik vertel je graag wat meer over mezelf: mijn naam is Korrie Veenstra en ik ben consulent van The 1:1 Diet in Dokkum. Vanuit mijn afslankpraktijk help ik mijn cliënten om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en op gewicht te blijven door middel van mijn persoonlijke begeleiding en een op maat gemaakt dieet.

“Het 1 op 1 Dieet Dokkum met Korrie: verantwoord en gezond afvallen onder persoonlijke begeleiding, want samen sta je sterker”

De vicieuze cirkel van afvallen en weer aankomen

Jarenlang heb ik me bezig gehouden met vele verschillende diëten. Niet alleen omdat ik wilde afvallen, maar daarnaast ook omdat ik niet lekker in mijn vel zat. Na een drukke, emotionele periode ben ik veel aangekomen, kreeg ik last van gezondheidsproblemen en voelde ik me niet fit. Ik wilde graag afvallen en me weer goed voelen. Steeds weer opnieuw ging ik op zoek naar een voor mij geschikte manier om gewicht kwijt te raken, maar steeds weer kreeg ik het gevoel dat het voor mij niet genoeg bracht en vaak kwam er daarnaast weer meer gewicht bij. Dan was ik helaas weer terug bij af en kwam ik steeds meer in een vicieuze cirkel terecht van afvallen en weer aankomen.

“Als ergens het onderwerp ‘afvallen’ ter sprake kwam, noemde ik het dan ook meteen: probeer The 1:1 Diet eens!”


The 1:1 Diet: dé oplossing tegen overgewicht

In de sportschool kwam ik in aanraking met The 1:1 Diet. Daar sprak ik met een aantal mensen die enthousiast waren over dit dieet en succesvol waren afgevallen. Ik werd erg nieuwsgierig en dacht bij mezelf: is dit dan misschien een geschikt dieet voor mij? Toen ik de moed bij elkaar had verzameld om weer aan een nieuw dieet te starten, heb ik contact opgenomen met een consulent in de buurt en ben ik gestart met het dieet. En wat voelde dat ontzettend goed; iemand die met je meedenkt, naar je luistert en voor je klaarstaat. Iedere week een contactmoment en de voortgang bespreken met mijn consulent was voor mij de uitkomst. Ik voelde me energieker, zelfverzekerder en dat was wat ik nodig had. Als ergens het onderwerp ‘afvallen’ ter sprake kwam, noemde ik het dan ook meteen: “probeer The 1:1 Diet eens!” Want ook voor mij is gebleken dat dit dé oplossing tegen overgewicht is.

Succesvol afvallen met 1 op 1 begeleiding

Door mijn eigen positieve ervaringen met het dieet en de goede begeleiding die ik zelf destijds heb gehad van mijn consulent, groeide bij mij het gevoel van “dit wil ik ook gaan doen”. Daarom ben ik zelf gestart als consulent. Vanuit mijn afslankpraktijk begeleid ik met veel plezier anderen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik vind het fijn om een steun voor mijn cliënten te zijn en hen met een glimlach mijn praktijk uit te zien lopen. Want je staat er natuurlijk niet alleen voor; ik ben er om jou te begeleiden en te motiveren zodat het je zeker gaat lukken om jouw streefgewicht te bereiken. Met behulp van een voor jou op maat gemaakt dieetplan gaan we er samen voor zorgen dat je stap voor stap toewerkt naar een nieuwe, gezonde levensstijl. Tijdens de wekelijkse consulten bespreken we de voortgang en houden we bij hoeveel je bent afvallen. Ook buiten onze wekelijkse contactmomenten kun je altijd bij me terecht voor tips en adviezen. Samen gaan we ervoor zorgen dat je op een gezonde manier gewicht verliest en straks weer lekker in je vel zit!

In 7 Stappen naar een gezonde levensstijl

Het Stappenplan is een dieetprogramma dat specifiek is afgestemd op jouw wensen en behoeften, echt maatwerk dus! Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Daarnaast biedt Het Stappenplan een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige, smakelijke maaltijdvervangers, in de vorm van shakes, repen, soepen en warme maaltijden waar alle benodigde vitaminen en mineralen in zijn verwerkt. Zo leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon.

Ben je er klaar voor om de volgende, belangrijke stap te zetten naar een gezonde levensstijl? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-52111131 of stuur een mail naar 1.1dieetdokkum.korrie@gmail.com

Ik hoop je snel te zien in mijn praktijk!

Groetjes, Korrie
Het 1 op 1 Dieet in Dokkum


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *