Het 1 op 1 Dieet in Amsterdam met Laura

Welkom! Ik ben Laura van der Schaaf en sinds 2005 ben ik zelfstandig The 1:1 Diet consulent vanuit mijn eigen praktijk op de Elandsgracht in hartje Amsterdam.

Hulp bij afvallen

Ik ben heel trots op de successen die mijn cliënten behalen. Soms ben ik bij het resultaat nog enthousiaster dan zij zijn, omdat ik weet hoe moeilijk het is om af te vallen. Het is voor iedereen echt een prestatie, iets waar je trots op mag zijn. Afvallen is een leerschool, het is meer dan puur gewichtsverlies. Je moet om leren gaan met situaties als eventuele terugvallen en het huidige gezonde patroon bewaken. Als je je kilo’s kwijt bent, ben je niet per se klaar. Met The 1:1 Diet help ik je ook bij het aanleren van een gezonde leefstijl. Zo leer je gezond en lekker te eten zonder weer aan te komen.

In mijn praktijk krijg je 1 op 1 begeleiding bij het volgen van The 1:1 Diet Stappenplan. Je hebt hulp bij het afvallen van een ervaringsdeskundige. Ik weet namelijk wat je hebt doorgemaakt en ik weet hoe jij je voelt tijdens het hele proces. En je kunnen inleven in je cliënt is een vereiste, je moet samen een vertrouwensband opbouwen. Want het gaat uiteindelijk om de cliënt!

Dankbaar als consulent

Na het succesvol afvallen krijg ik wel eens cadeautjes van mijn cliënten, zo lief. Bloemen, een flesje drank en berichtjes weken na hun laatste consult. Ik heb nog nauw contact met mijn vroegere cliënten, ook al zijn ze al jaren klaar. Je ziet dat mensen zelfverzekerder worden, er gaat een heel anders mens bij je weg dan eerst binnenkwam. Mensen willen weer uit, pakken met plezier de fiets, ondernemen activiteiten die ze nooit hebben kunnen doen. Ze leven helemaal op, daar doe ik het voor! Het mooiste compliment dat mijn cliënten mij kunnen geven, zijn de woorden: ‘zonder jou kon ik het niet’. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Naast consulent ben ik ook medisch diëtist, sinds ik de opleiding Voeding en Diëtiek heb afgerond. Ik heb ervoor gekozen om me bij te scholen zodat mijn kennis over wat voeding met het lichaam doet optimaal is en ik mijn cliënten op professioneel niveau kan adviseren. Ik wil altijd met voldoende kennis klaarstaan, wat de cliënt ook aan mij vraagt. Ik ben dus professioneel op het gebied van voeding, ook bij eventuele aandoeningen en deskundig door middel van mijn eigen ervaringen op het gebied van afvallen met The 1:1 Diet.

Daarnaast ben ik iemand waar je op kunt bouwen. Je mag me altijd bellen, maak vooral gebruik van mij als jouw coach, daar ben ik voor! Ik luister goed en ik prik als je het nodig hebt door je heen dankzij mijn mensenkennis, die me tot op de dag van vandaag nog niet in de steek heeft gelaten. Mijn cliënten zijn er in alle soorten en maten en ik moet elke keer snel kunnen schakelen omdat ik iedereen zo persoonlijk mogelijk benader en begeleid. Ik ben niet streng, maar wel duidelijk. Daarnaast is wel altijd ruimte voor een goede dosis humor.

Afvallen in hartje Amsterdam

Wil jij samen met mij aan de slag? Dan kun je me bereiken via onderstaand formulier. Wil je liever bellen? Dan kan dat via 0651639572. Ik ben van maandag tot en met vrijdag bereikbaar.

Groetjes,
Laura
Het 1 op 1 Dieet in Amsterdam


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Laura

Zoveel gelukkiger dankzij het Cambridge dieet!

Zoveel gelukkiger dankzij het Cambridge dieet!...

Ichelle kon zich niet meer herinneren wanneer ze voor het laatst echt ‘slank’ was. Een foto uit haar kindertijd, waar ze...

Lees meer