Het 1 op 1 Dieet in Leiden met Liesbeth

Welkom op mijn pagina.

Wat goed dat je plannen hebt om af te vallen en in actie komt!

Ik stel me graag aan je voor.

Mijn naam is Liesbeth. Ik ben consulent van The 1:1 Diet en ik woon in Leiden. Vanuit mijn praktijk, genaamd ‘Bepper’, coach ik mensen die een verander-wens hebben en/of ergens in vast lopen. Ook help ik mensen met een wens naar een gezond gewicht en een bijpassende gezonde levensstijl.

Het Stappenplan: een dieet op maat

Het Stappenplan is een programma waarmee je weer bewust naar voeding leert kijken en waarin je stap voor stap naar een gezond eetpatroon toe werkt. Zo kun je ook na het behalen van je streefgewicht makkelijker op gewicht blijven. Het Stappenplan biedt een breed assortiment aan producten, in de vorm van shakes, repen, soepen, pappen en warme maaltijden waar alle benodigde vitaminen en mineralen in zijn verwerkt. Toch blijf je ook vanaf het begin verse groentes en eiwitten eten. Zo ben je er zeker van dat je alle benodigde voedingsstoffen binnenkrijgt.

Afvallen met 1 op 1 begeleiding in Leiden

In mijn praktijk help ik je niet alleen als consulent, maar ook als gecertificeerd coach. Dat betekent dat ik je, naast voeding en begeleiding bij Het Stappenplan, extra kan helpen met bewustwording van alle dingen die invloed hebben op het wel of niet slagen in je voornemen.

Hoe jij jezelf waardeert, hoe je je in gezelschap staande houdt, hoe je in je vel zit en nog veel meer. Daarvoor bied ik extra ondersteuning op individuele basis in de vorm van coaching, maar ook via de workshop Lief Lijf en met een langlopend ondersteuningsprogramma in een groepje; OP je BEST.

Als je daar geen behoefte aan hebt is dat ook helemaal prima. Ik vertel je er graag meer over als je langskomt.

Ik help je graag je doel te bereiken. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en Het Stappenplan gaan we samen op zoek naar een nieuwe gezonde leefstijl die past bij jou! Je staat er zeker niet alleen voor; ik sta voor je klaar om je te helpen en te motiveren gedurende het hele traject. Ook buiten de wekelijkse contactmomenten kun je bij me terecht voor vragen, tips of advies. Het gaat er niet om of je veel of weinig wilt afvallen, maar het is belangrijk dat je uiteindelijk weer goed in je vel zit en tevreden bent met jezelf.

Tijdens het intakegesprek ontvang je een persoonlijke map waarin staat beschreven op welke momenten je wat mag eten, zo heb je altijd een duidelijke houvast. Kortom: een simpel, duidelijk én gezond dieet op maat!

Ben je er klaar voor om samen met mij de volgende stap te zetten naar jouw nieuwe, gezonde levensstijl? Je mag me bellen, een een berichtje sturen via WhatsApp, of het formulier onderaan deze pagina invullen.

We plannen snel een afspraak in om kennis te maken via een intakegesprek.

Ik hoop je spoedig te ontmoeten in mijn praktijk of via een online intake! Ook dat kan!

Hartelijke groet,

Liesbeth

Goed in je vel & Goed in je lijf

Het 1 op 1 Dieet in LeidenMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *