Afvallen in Veendam met Het 1 op 1 Dieet met Linda

Afvallen en je weer fit en energiek voelen? Ik help je graag!


Hoi, ik ben Linda Delger en The 1:1 Diet consulent in Veendam. Het moment dat je bijna niets meer kunt, geen energie hebt, na 3 stappen alles pijn begint te doen en er helemaal klaar mee bent. Ik stond voor de keuze: opgeven of aanpakken. Het werd dat laatste en wat ben ik blij dat ik die keuze gemaakt heb! Ik ben 1 persoon afgevallen en begonnen aan een nieuw leven.

De dromen die ik vroeger had zijn nu binnen handbereik.

1 op 1 begeleiding

Uit ervaring weet ik hoe zwaar het leven letterlijk en figuurlijk kan zijn, maar ook dat je niet moet opgeven. Het roer omgooien, afvallen en een fijn leven tegemoet gaan: het kan, daarvan ben ik het bewijs. Wil jij dit ook? Dan kan ik jou daarmee helpen. Mijn positiviteit en blijdschap wil ik graag aan anderen doorgeven. Als jij kiest voor een gezond(er) leven, dan sta ik voor je klaar met mijn kennis en ervaring. We doen het samen.

Ik kan goed luisteren en me goed in anderen inleven. Wat tussen ons wordt besproken, blijft tussen ons. We doen dit samen, op basis van vertrouwen.

Afvallen en een gezonde leefstijl

Met het Stappenplan van The 1:1 Diet val je af in een tempo dat bij jou past. Naast het afvallen helpt het Stappenplan jou naar een gezond(er) voedingspatroon. Op deze manier kun je je eenmaal behaalde streefgewicht ook behouden.

Wil jij ook je dromen uit laten komen?

Wil jij je ook weer fit en energiek voelen? Dingen kunnen doen waarvan je nu alleen maar kunt dromen? Vul dan het online formulier in of neem telefonisch (of via whatsapp) contact met me op. Ik leg je graag uit hoe The 1:1 Diet werkt en hoe je op een gezonde en verantwoorde manier kunt afvallen en weer leert te genieten!

Ik hoop je snel te mogen ontmoeten!

Groetjes,
Linda

The 1:1 Diet met Linda
Het 1 op 1 Dieet in Veendam

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Persoonlijke video