Welkom op mijn site.

Mijn naam is Linda Huijsmans en ik werk vanuit mijn praktijk in Beers, een klein dorpje tussen Cuijk en Grave.

In november 2006 viel mijn oog op een artikel in een tijdschrift dat ging over een jonge vrouw die eenvoudig en succesvol afgevallen was met Cambridge. Ik verzamelde in die tijd alles wat maar met afslanken te maken had. Op mijn cv stonden alle denkbare diëten die er vanaf de jaren 70 geweest waren. Maar na een dieetverleden van 30 jaar zat ik toch nog steeds met hetzelfde probleem. Het Cambridgedieet zoals omschreven in het tijdschrift sprak mij op de een of andere manier toch aan en ik besloot er nog één keer serieus voor te gaan.

Mijn inspanningen werden beloond. Het was even doorbikkelen in het begin, maar daarna kwam ik in een enorm positieve flow.

Ik viel betrekkelijk eenvoudig af en ik voelde me met de week energieker worden.

Mijn enthousiasme over het Cambridge Weight Plan heeft ertoe geleid dat ik zelf consulente geworden ben. Dit voorjaar mag ik mijn 10-jarig jubileum als consulente vieren. Nog altijd doe ik dit werk met enorm veel plezier. Vooral de tijd die volgt na het dieet heeft mijn belangstelling. Om mijn cliënten optimaal te kunnen begeleiden heb ik me middels diverse cursussen verdiept in deze belangrijke na-fase.

Het diploma orthomoleculair voedingscoach heb ik sinds april 2016 in de pocket. Een voedingsleer die me heel erg boeit en die prima inzetbaar is bij het na-traject. Omdat ik jarenlang een kookstudio gehad heb kan ik de ervaring en kennis die ik hiermee opgedaan heb inzetten bij het maken van leuke, eenvoudige, gezonde, maar bovenal lekkere recepten. Goijibessen en chiazaadjes zijn aan mij niet besteed. Laat mij maar schuiven met al het andere gezonde lekkers wat er zoal te krijgen is.Tijdens de consulten moet ik ook altijd de tijd in de gaten houden, want ik kan er uren over praten.

Dus wil je ook graag afvallen aan de hand van het stappenplan, daarna je behaalde nieuwe gewicht vasthouden met alle tips en trics die ik je kan vertellen, wacht dan niet langer en maak een afspraak met me.

Zie je in Beers!

Waarom naar Beers?

  • 10 jaar ervaring als consulent
  • Ruime parkeermogelijkheden tot aan de deur
  • Zowel contante betaling als pin
  • Snelle reactie op al je vragen, ook in het weekend
  • Kookdemonstraties
  • Flexibele agenda
  • Ruime aandacht voor het na-traject
  • Tevens orthomoleculair voedingscoach

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Linda

Dubbele verlossing

Dubbele verlossing...

Dubbele verlossing!...

Lees meer