Afvallen in Nijmegen met Het 1 op 1 Dieet met Linda

Afvallen en naar een gezonde leefstijl

Zit je niet lekker in je vel en wil je afscheid nemen van de overtollige kilo’s? Je hebt de knop al omgezet voor jezelf, maar eigenlijk weet je nog niet zo goed waar je moet beginnen? Goed dat je hier terecht bent gekomen, want ik help je graag!

Ik ben Linda en samen met mijn man en twee dochters woon ik in Nederasselt. Een paar jaar geleden was ik het ook zat om naar mezelf te kijken en niet tevreden te zijn met mezelf. Ik wilde met een goed gevoel in de spiegel kijken en weer energieker zijn. Met The 1:1 Diet en samen met mijn consulent heb ik weer een gezond gewicht behaald, en niet onbelangrijk, deze gezonde leefstijl ook behouden! Ik voel me vrijer, zelfverzekerder en dat gun ik jou ook!

1 op 1 begeleiding

Wat fijn is aan The 1:1 Diet is dat je er niet alleen voor staat. We doen dit samen! Het Stappenplan is in iedereens leven in te passen en samen kijken we hoe we dit voor jou zo goed mogelijk kunnen doen. Naast onze wekelijkse momenten, ben ik er ook tussendoor voor je als je advies nodig hebt of als je het even niet ziet zitten. Een beetje extra motivatie kan nooit kwaad!

Gezonde voeding

Ook fijn: in iedere stap worden de maaltijdproducten aangevuld met normale, gezonde voeding. Hoe verder je in Het Stappenplan bent, hoe meer je de maaltijdproducten afbouwt en normale voeding opbouwt. Daarom is het dieet zo goed vol te houden. Je blijft je lekker voelen en dat gevoel wordt alleen maar beter als je het cijfer op de weegschaal naar beneden ziet gaan.

Lekkere recepten

Voeding is een heel belangrijk onderdeel van The 1:1 Diet. In mijn vrije tijd ben ik ook veel met eten en lekkere recepten bezig. In mijn eigen moestuin, waarin ik dagelijks aan het werk ben, staan de heerlijkste producten. Die geven me inspiratie om gezonde recepten te maken die voor iedereen aan te passen zijn naar eigen smaak. Eet je het liefst vegetarisch of voeg je toch liever vlees of vis toe aan een gerecht? Het is allemaal mogelijk!

Je kunt bij mij dus terecht voor gezonde recepten of advies over hoe je je groenten nog lekkerder kunt maken. Ik ga je laten zien dat afvallen helemaal niet saai hoeft te zijn!

Begin nu!

Wil jij werken aan een betere versie van jezelf? Ik ben er klaar voor onze 1 op 1 begeleiding. Vul het contactformulier in of bel/app me voor een afspraak.

Tot snel in mijn praktijk!

Groetjes,
Linda

The 1:1 Diet met Linda
Het 1 op 1 Dieet in Nijmegen


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *