Het 1 op 1 Dieet in Arnhem met Margot

Wat leuk dat je mijn consulentpagina bezoekt! Ik ben Margot Molewijk, getrouwd, moeder van een dochter en sinds vorig jaar ook The 1:1 Diet consulent met een afslankpraktijk in Arnhem. Ik ben zelf ook flink afgevallen en voel me nu zelfverzekerder, fitter en… ik voel me weer mooi. Ik kan van veel meer dingen genieten en doe dat dan ook. Dat gun ik jou ook! Ik zal je er wat meer over vertellen, dus lees snel verder maar als je direct een afspraak wilt maken mag dat natuurlijk ook.

Ik geloof in de 1 op 1 begeleiding tijdens het afvallen

Jarenlang heb ik in de zorg gewerkt, eerst met ouderen en later met mensen met een beperking. Mooi en dankbaar werk, maar ik had behoefte aan meer actie en ben consulent geworden. Eén op één begeleiding is mooi en belangrijk, ik hecht veel waarde aan de gesprekken met mijn cliënten en de coaching om op gewicht te blijven. Ik ben echt een mensen mens. Dit heb ik toentertijd met mijn eigen consulent ervaren en dit is ook de manier waarin ik geloof en waarmee ik werk.

Tijdens het dieet is het belangrijk hoe jij je voelt

The 1:1 Diet Stappenplan is een mooi, eenvoudig en duidelijk programma. Je valt op een verantwoorde en gezonde manier af en gaat stap voor stap naar een gezonde leefstijl. Ik heb dat zelf ervaren en werk er nu ook graag mee met mijn cliënten. Als je wilt afvallen, kijk ik niet direct naar het resultaat, je streefgewicht is immers maar een getal. Belangrijker vind ik hoe je je voelt, of je kunt genieten van de successen die we samen behalen, dat ik je nieuwe inzichten kan meegeven en dat je je goed voelt als je weer in de spiegel kijkt… Als je daar in gelooft, dan komen de resultaten vanzelf!

Van ervaringsdeskundige naar ambassadrice

Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander wat jij doormaakt. Inmiddels ben ik zo enthousiast geworden dat ik meer een ambassadrice van The 1:1 Diet ben. Overgewicht heeft bij mij altijd wel gespeeld. Het zat in de familie en ik was vroeger ook wel van het snaaien en het snoepen. Er was één moment in mijn leven dat ik dacht….Nu kan het echt niet meer!

Een trouwfoto die mij liet schrikken

Naast mijn consulentschap ben ik al enkele jaren ook trouwambtenaar in Nijmegen en Heerde. In 2017 huwde ik een jong stel en kreeg later een trouwfoto onder ogen. Naast het blije en mooie bruidspaar stond ik, weliswaar met mijn mooie jurk, maar wel met dikke buik en flinke onderkin. Ik schrok, ik dacht ‘dit ziet iedereen’… Dit was voor het moment, dit kon echt niet meer.

Succesvol afvallen

Ik had andere diëten gevolgd en acupunctuur gedaan, maar ik kon daar niets mee. Een nichtje van mij was toen ook flink afgevallen. Eerlijk, ik was in het begin best sceptisch, maar zag steeds meer mensen succesvol afvallen met The 1:1 Diet en dacht toen ‘dan moet het toch goed zijn’. Via de website kwam ik terecht bij mijn consulent, die mij enorm gemotiveerd en gestimuleerd heeft. Ik heb mooie gesprekken met haar gevoerd, ik keek wekelijks uit om naar haar toe te gaan.

Inspiratie tijdens mijn opleiding

Door mijn eigen prettige en vooral mooie ervaringen met mijn consulent Saskia ben ik zelf ook consulent geworden. Tijdens de opleiding en de training ben ik nog enthousiaster geworden: ik kreeg nieuwe inzichten en heb geleerd om bewustere keuzes te maken zoals in voeding. Dit had ik al zoveel eerder willen meemaken.

Welkom in mijn afslankpraktijk in Arnhem

Ik heb inmiddels al aardig wat cliënten, maar wil graag meer mensen helpen naar een gezond gewicht en gezondere leefstijl. Graag verwelkom ik je in mijn afslankpraktijk aan huis. Ik begeleid en ondersteun je daar waar ik kan en zal jouw motivator zijn als je het even niet meer ziet zitten. Iedere week zien we elkaar en hebben we een weegmoment. Hierbij kijken we niet alleen naar het gewicht, maar ook naar het vetpercentage en het vochtpercentage, en de spiermassa want ook deze zijn belangrijk. Het buikvet in centimeters meten we op en zo kijken we iedere keer terug naar waar stond je en waar je nu staat.

Vragen of een afspraak maken?
Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen voor een intakegesprek? Neem dan contact met me op. Dan vertel ik je meer over het mooie Stappenplan en bepalen we samen in welke stap jij wilt beginnen. Tot gauw!

Groetjes,
Margot
Het 1 op 1 Dieet in Arnhem


Maak een afspraak

Personen begeleid door Margot

Je hebt me laten inzien hoe mijn eigen gedrag invloed is en was op mijn eetpatroon.

Je hebt me laten inzien hoe mijn eigen gedrag invl...

Margot dankje wel. Je bent echt een cach voor mij geweest. Dankzij jou en de fijne gesprekken heb ik inzicht gekregen ...

Lees meer