Afvallen in Barendrecht met Het 1 op 1 Dieet met Marianne

Uiteraard ben je ook van harte welkom voor online begeleiding!

Hoe werkt het precies?

Belangrijk is te weten dat we heel flexibel te werk kunnen gaan. Sommigen vinden het leuk de eerste keer 'live' te komen om zo echt 'voeling' met elkaar te kunnen krijgen. Anderen, zeker als je wat verder weg woont, kiezen voor een online intake. Ook voor consulten geldt: je kunt altijd kiezen voor een afspraak in de praktijk of voor een online contact.

Kies je voor een online intake, dan gaat het als volgt: nadat je aangegeven hebt dat je belangstelling hebt voor online begeleiding stuur ik je ons inschrijfformulier. We stemmen (meestal via whatsapp) een tijd af die goed uitkomt en plannen dan een online informatief/intake gesprek. We zien en spreken elkaar dan uitgebreid in een beveiligde omgeving van Het 1 op 1 dieet. We maken kennis, je krijgt uitleg over de mogelijkheden in het Stappenplan (passend bij jouw persoonlijke situatie), welke producten er beschikbaar zijn, wat 'do's en dont's 'en kijken zo welke stap van het plan het meest bij je past. Het gaat erom een weg te vinden die goed vol te houden is en het liefst eigenlijk geen stress kost!

Als je besluit te starten dan maken we de inschrijving compleet en geef je je huidige gewicht door. Vervolgens kun je via je eigen account producten bestellen die bij je thuis bezorgd worden. Je kunt het ook altijd via mij bestellen, dan doe ik ze zelf op de bus. In principe hebben we wekelijks (online) contact om te kijken hoe de voortgang is, hoeveel je weegt en hoe je je voelt bij het dieet. Je kunt ook altijd appen of even bellen als je tussendoor vragen hebt.

Ben je nieuwsgierig? Neem geheel vrijblijvend contact met me op! Via whatsapp reageer ik het snelst. 06-24900684

Wie weet snel tot ziens! Warme groet,

Marianne


Ja ik wil afvallen met online begeleiding

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen