Afvallen in Stiens met het 1 op 1 Dieet

Wat fijn dat je mijn pagina bezoekt!


Ik ben Marieke van der Meer en ik ben zelfstandig consulent van The 1:1 Diet. In mijn praktijk in Stiens begeleid ik cliënten naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl door middel van mijn 1 op 1 begeleiding en een dieet wat we samen voor jou op maat maken. Naast mijn praktijk in Stiens heb ik ook een praktijk voor gewichtsbeheersing in Leeuwarden.

In 2010 ben ik zelf succesvol afgevallen met behulp van The 1:1 Diet (toen heette het nog Cambridge Weight Plan) en omdat ik anderen dit succes ook wilde laten ervaren, ben ik sinds 2011 gestart als consulent. Ik heb sinds die tijd al ruim 2.000 cliënten mogen begeleiden naar hun streefgewicht en een nieuwe gezonde levensstijl. Daarnaast ben ik sinds een aantal jaren gediplomeerd voedingsconsulente. Wil je ook mijn hulp om jouw ideale gewicht te bereiken? Neem vrijblijvend contact met me op voor meer informatie of het maken van een afspraak. Je kunt onderstaand formulier invullen of een mail sturen naar cbconsulent@gmail.com. Wil je liever bellen of een WhatsApp bericht sturen? Dat kan natuurlijk ook via telefoonnummer 06-54202317.

Flexibel afvallen op maat

We werken met The 1:1 Diet Stappenplan, hierdoor kunnen we er maatwerk van maken. Zo werken we stap voor stap toe naar jouw ideale gewicht en een gezonde levensstijl. Ieder persoon is immers anders en daarom is afvallen dan ook maatwerk. Tijdens het intakegesprek kijken we welke stap het beste bij jou past. Door het Stappenplan heb je de vrijheid om het beste resultaat te behalen in het door jou gewenste tijdsbestek.

“Ken je dat gevoel? Je staat achteraan op de foto, loopt ingetogen over straat, je hebt geen energie om met je kinderen te rennen of stoeien, je kunt maar in een paar winkels slagen voor kleding en je durft bijna niet in de spiegel te kijken.”

Samen naar een gezonde levensstijl

Ik ben met The 1:1 Diet niet alleen succesvol afgevallen, maar heb ook mijn streefgewicht goed kunnen behouden. Ik zit weer lekker in mijn vel, voel me fit en ik kan weer leuke dingen met mijn zoons doen: ik heb het gevoel dat ik weer LEEF! Als ervaringsdeskundige weet ik dus als geen ander wat je doormaakt in het proces van afvallen. Mijn missie is niet alleen om jou te begeleiden naar een gezond gewicht, maar ook om je te helpen om dit gewicht vast te houden door een gezonde levensstijl te ontwikkelen die bij jou past. Ik ben er om jou daarin te ondersteunen en te coachen. Je staat er natuurlijk niet alleen voor, want afvallen doen we samen! Elke week neem ik uitgebreid de tijd en kijken we samen wat bij jou het beste past. Ook geef ik je advies en handige tips. Zo begeleid ik jou stapsgewijs naar een gezonde levensstijl. Het doel is dat je je goed voelt en je bereikte gewicht ook kunt behouden. Als je het traject hebt afgerond dan kun je, als dat nodig is, nog een jaar lang kosteloos door mij begeleid worden, tot je je nieuwe levensstijl eigen hebt gemaakt.

Ga je de volgende stap zetten?

Ben je er klaar voor? Kies je ervoor om weer goed en lekker in je vet te zitten en wil je weer kunnen stralen? Neem dan vrijblijvend contact met me op voor het maken van een afspraak.

In Stiens zit ik in het 'Hart van Stiens'; in dit verzamelgebouw zit ik bij binnenkomst meteen rechts. Je mag even plaats nemen op de zwarte stoelen in de hal.

Ik hoop je snel te zien!

Liefs Marieke


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Marieke

Ik ben trots op mezelf!

Ik ben trots op mezelf!...

"De bekende stok achter de deur had ik nodig"...

Lees meer

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!

Ik wilde mij gewoon weer Wendy voelen!...

Het advies van Wendy luidt: "Ga ervoor! En als je het doet, geen twijfels of het je lukt, het lukt je gewoon!"...

Lees meer