Ik krijg veel complimenten over hoe ik eruitzie en dat geeft je zelfvertrouwen echt een boost!

null

“Hallo, mijn naam is Mariëlle Jongmans. Misschien ken je me nog als trouwambtenaar van tv. Ik had licht overgewicht. Daar voelde ik me eigenlijk niet eens oncomfortabel bij, maar sinds ik in de overgang zit, kwam ik ieder jaar een halve kilo aan die er niet meer af ging."

Onregelmatig werkleven en veel feestjes
"Stellen op de mooiste dag van hun leven elkaar het ja-woord zien geven en daarna proosten met een glaasje bubbels! Dat is onderdeel van mijn beroep. Ik ben Mariëlle en ik ben trouwambtenaar. Je zou me kunnen kennen als BABS van het populaire tv programma MAFS! Het is een fantastische baan, maar als trouwambtenaar heb ik een onregelmatig werkleven. Ik ben veel onderweg en maak natuurlijk veel feestjes mee. Toen de eerste lockdown kwam, werd er veel minder getrouwd en daarmee had ik dus ook minder werk.

In die tijd ben ik goed gaan nadenken over hoe ik de vrije tijd, die ik ineens had, nuttig kon besteden. Ik ben terecht gekomen bij een onderzoek van de Universiteit van Maastricht, waar ze op zoek waren naar mensen met overgewicht, die bereid waren 5% van hun gewicht af te vallen. Ik had licht overgewicht. Daar voelde ik me eigenlijk niet eens oncomfortabel bij, maar sinds ik in de overgang zit, kwam ik ieder jaar een halve kilo aan die er niet meer af ging, dus heb ik me toch ingeschreven. Ik werd toegelaten en gekoppeld aan de producten van The 1:1 Diet. Zo heb ik dus kennis gemaakt het met dieet."

Op gewicht blijven
"Dat lichte overgewicht ben ik in no time kwijtgeraakt met de maaltijdproducten van The 1:1 Diet en een jaar later was het er nog steeds af. Uiteindelijk werden de regels rondom Corona minder streng en begon mijn onregelmatige werkleven weer. Ik moest ervoor zorgen dat ik op gewicht bleef.

Als stok achter de deur, had ik een voor- en nafoto geplaatst op mijn Instagram account, zodat ik daar af en toe nog naar kon kijken als ik mijn motivatie kwijt was. Dat bericht werd toen heel goed ontvangen, ik ben er zelfs nog mee op tv gekomen. Ik kreeg veel reacties van volgers die zich afvroegen hoe ik mijn kilo’s kwijt was geraakt. Toen dacht ik: ik moet hier iets mee met The 1:1 Diet en ook zeker weten dat ik de juiste informatie geef. Dus ik heb het hoofdkantoor van The 1:1 Diet benaderd en zo ben ik er ingerold."

Oude bekende
"Na het onderzoek heb ik contact gezocht met een consulent bij mij in de buurt om nog wat extra kilo’s kwijt te raken en op gewicht te blijven. Zo ben ik via de website van The 1:1 Diet terecht gekomen bij mijn consulent, Yvonne. In eerste instantie ging er nog geen belletje rinkelen, maar later bleek dat Yvonne en ik elkaar al kenden! Ik heb haar namelijk getrouwd tijdens Corona, in de periode dat we nog mondkapjes droegen. Heel toevallig!

De persoonlijke begeleiding is het allergrootste pluspunt aan The 1:1 Diet. Het is fijn om iemand te hebben om op terug te vallen en die er altijd voor je is als je even niet meer weet hoe je verder moet."

Nooit een dieet gevolgd
"Het bijzondere aan dit verhaal is dat ik in de rest van mijn leven nooit een dieet heb gevolgd. Ik geloofde daar niet in. Mijn gedachte was altijd: als je een dieet gaat volgen, moet je dit voor de rest van je leven blijven doen en dan blijf je dus jojoën. Door het onderzoek heb ik ontdekt dat The 1:1 Diet wél goed werkt. Als je bent afgevallen en ook je leefstijl hebt aangepast, is het prima vol te houden.

En dat is wat je doet met The 1:1 Diet. Je past je leefstijl aan. Ik ben bijvoorbeeld ook meer gaan sporten en ik heb nu drie keer per week een sportmoment. Dat ben ik zo fijn gaan vinden. Vroeger zei ik altijd dat ik met frisse tegenzin naar de sportschool ging. Als ik nu die drie sportmomenten in de week niet haal, ga ik toch op zoek naar een gaatje om het wél te doen, want anders mis ik het.

Ik zit nu echt letterlijk en figuurlijk lekkerder in mijn vel. Ik krijg veel complimenten over hoe ik eruitzie en dat geeft je zelfvertrouwen echt een boost!"

Ga ervoor!
"Twijfel jij of The 1:1 Diet iets voor jou is? Als je niet lekker in je vel zit doordat je overgewicht hebt, ga het aan en ga het doen. Je leven verandert en verbetert als je lekkerder in je vel zit. Wacht niet totdat je omgeving er iets van zegt, maar neem de regie in eigen handen. Als je iets wilt veranderen aan jezelf, ben jij de enige die dat kan doen!"

Mariëlle Jongmans

Klik HIER en vind jouw consulent!