Het 1 op 1 Dieet in Meppel met Marjolijn

Het 1 op 1 Dieet in Meppel

Welkom op mijn consulentenpagina. Ik ben Marjolijn, getrouwd en trotse moeder van 3 grote zonen en daardoor heb ik ook meer tijd voor andere dingen. Zoals 1 op 1 begeleiding geven in het afvallen met The 1:1 Diet in mijn praktijk in Meppel. Ik wil je graag enthousiast maken voor dit mooie dieet-programma en voor mij als begeleidend consulent. Ik nodig je uit voor een nadere kennismaking.

Van dokters assistente naar The 1:1 Diet consulent

In 2011 ben ik The 1:1 Diet consulent geworden, omdat dit een welkome aanvulling was op mijn werk als dokters assistente. Deze combinatie is voor mij uitstekend, ik zou beiden niet willen missen: In de huisartsenpraktijk heb je te maken met mensen die ‘ziek, zwak en misselijk’ zijn en als consulent mag je mensen blijer, mooier en trotser maken als ze zijn afgevallen. Met mijn medische achtergrond ben ik redelijk goed in staat om samen met jou te bekijken welke stap in het programma het beste past.  

Altijd positief benaderen

Blij en gelukkig word ik als de mensen die bij je komen of zijn geweest, goede resultaten boeken en (weer) positief in het leven staan. Daar ligt ook mijn toegevoegde waarde: ik ben spontaan en open, vrolijk en toegankelijk en probeer zaken positief te benaderen. Juist naar mijn cliënten toe. Als het even een keertje niet lekker gaat en mensen in een slachtofferrol raken en alleen de negatieve dingen benoemen, dan draai ik het om en benadruk wat wél bereikt is. Zo ben ik zelf ook en daar geloof ik.Tot 2010 niet lekker in mijn lichaam

Het gevoel van ‘negativiteit’ herken ik zeer goed, ik heb daar zelf ook jarenlang mee geworsteld. Als kind al, vanaf de basisschool en middelbare school, was ik een stevige meid... Als ik thuis op de bank zat, verschool ik me achter een kussen of deken. Als ik in de spiegel keek, dacht ik ‘wat ben je een vet monster’. Echt, ik heb me vaak niet lekker gevoeld in mijn lichaam.

Een week later op de stoep bij mijn consulent

Via een kennis kwam ik in contact met The 1:1 Diet. Zij viel mooi af, was erg enthousiast en vertelde me wat het met haar deed. Ik heb geen moment getwijfeld en een week later stond ik op de stoep bij mijn consulent Cate. Ik had heel veel diëten geprobeerd, dus ik wist wat er was en wat niet werkte. Maar dit werkte wel: wekelijks naar mijn consulent gaan waar ik mijn verhaal kwijt kon, dat werkte voor mij heel goed! Ik ben flink wat maten afgevallen en voel me fitter dan ooit.

Ik was zo blij, ik liep maanden op wolken

Ik kan me nog heel goed herinneren hoe blij ik was. ‘Jeetje, dat ben ik’, er ging een wereld voor me open. Ik liep maanden op wolken en wilde het aan iedereen in Meppel vertellen. Ging van de te wijde kleding naar de leuke boetiekjes voor leuke getailleerde kleding. Daarnaast heeft het me ook zelfverzekerder gemaakt. In een zaal ging ik vroeger achterin zitten, maar nu ik slanker ben, maakt het me niet uit en ga ik gewoon voorin zitten. Het meest heb ik genoten van de reactie van mijn man en mijn kinderen die zeiden ‘jeetje mam, wat zie jij er goed uit!

Ik deel graag mijn positieve ervaring met jou

Genoeg over mezelf. Ik hoop dat ik je enthousiast heb gemaakt. Uit eigen ervaring weet ik, dat het jou ook gaat lukken als jij je aan het programma houdt. Geloof me, er is echt hoop in bange dagen en ik wil je graag het licht laten zien. Ik wil je graag dezelfde positieve ervaring geven die ik heb meegemaakt.

Maak een afspraak

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak. Wanneer ik niet in de gelegenheid ben om de telefoon te beantwoorden, dan kun je gerust je naam en telefoonnummer inspreken. Ik neem dan zo snel als mogelijk contact met je op. Vanzelfsprekend kan je ook een e-mail sturen, die ik zo spoedig mogelijk zal beantwoorden.

Hopelijk tot snel!

Groetjes, Marjolijn
Het 1 op 1 Dieet in Meppel

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Personen begeleid door Marjolijn

De complimenten die ik nu krijg zijn zo super leuk.

De complimenten die ik nu krijg zijn zo super leuk...

In het verleden ook dieetprogramma’s gedaan en dan moest ik een koeltas met eten mee naar mijn werk nemen, niet te doen ...

Lees meer

Dubbel succes!

Dubbel succes!...

Twee vriendinnen die samen succesvol zijn afgevallen....

Lees meer

Totaal ander mens geworden

Totaal ander mens geworden...

Wat ben ik blij dat ik het Cambridge Stappenplan ben gaan volgen. Mijn leven is compleet veranderd!!!...

Lees meer

Never nooit meer…

Never nooit meer…...

Hallo allemaal, ik ben Monique Otten, 43 jaar, gelukkig getrouwd en al mijn hele leven in gevecht met mijn gewicht. Ik h...

Lees meer