Al 25 jaar meer dan een dieet

Op een gezonde manier afvallen en op gewicht blijven. Al 25 jaar helpt Cambridge Weight Plan Benelux mensen naar een gezond gewicht voor nu en later.

Wat in 1997 begon als het Cambridge 500 Dieet, een afslankprogramma op basis van 500 calorieën per dag, is uitgegroeid tot The 1:1 Diet. Een methode waarmee je op een verantwoorde manier kunt afvallen met behulp van heerlijke maaltijdproducten in combinatie met normale, gezonde voeding. Geen crashdieet, maar werken aan een nieuwe leefstijl met blijvend resultaat.

Cambridge Weight Plan Benelux is niet voor niets al 25 jaar succesvol op het gebied van afvallen en op gewicht blijven. Er zijn verschillende pijlers die meehelpen aan dit succes, want het dieet is zoveel meer dan alleen gewicht verliezen en gewichtsbehoud. Benieuwd? Lees dan verder!

Bewezen resultaat

Jaarlijks helpen we zo’n 75.000 mensen hun persoonlijke doel te bereiken. Ruim 1,2 miljoen cliënten gingen je voor. En wat is er mooier dan elkaar te motiveren tijdens het afvallen?

Twijfel je nog of ons dieet iets voor jou is, laat je dan vooral inspireren door de ervaringsverhalen van de mensen die hun doel al hebben behaald. Ook jij kunt het! Zet ‘m op!

Deskundige en persoonlijke begeleiding

We weten dat afvallen niet altijd makkelijk is, maar bij ons sta je er niet alleen voor. Samen met je consulent zorg je ervoor dat je je overgewicht kwijtraakt. Je kiest voor een consulent die bij jou past en altijd extra support, motivatie en tips geeft wanneer je dat nodig hebt. Echt iemand om op terug te vallen. Met keuze uit ruim 350 consulenten is er altijd een consulent bij jou in de buurt.

Al onze consulenten hebben onze opleiding gevolgd en veel van hen zijn ervaringsdeskundige. Ze weten dus precies hoe ze je het beste kunnen begeleiden, waar je tegenaan kunt lopen en hoe ze je dat zetje in de juiste richting kunnen geven.

Lukt het je niet om naar de praktijk van een consulent te gaan? Online begeleiding is ook mogelijk! Hiervoor gebruiken we een platform dat ook gebruikt wordt door ziekenhuizen en artsen. Veiligheid en betrouwbaarheid zijn gegarandeerd!

Meer dan 40 producten

Naast zuivel, groente en fruit maak je gebruik van de lekkere producten van The 1:1 Diet. Je kunt kiezen uit meer dan 40 verschillende soorten shakes, smoothies, repen, warme maaltijden, ready to drinks, pappen, soepen en zelfs veggie chips in verschillende smaken! Met zoveel variatie is het dieet makkelijk vol te houden. Regelmatig wordt het assortiment aangevuld met nieuwe producten, ook geschikt voor verschillende allergieën en intoleranties. We weten zeker dat ook jouw favoriete product ertussen zit!

De prijzen van de producten variëren, maar starten vanaf € 2,90.

Kennis van zaken

Onze producten zijn ontwikkeld op wetenschappelijke basis.

Al vanaf het begin neemt Cambridge Weight Plan vanuit Engeland deel aan grote, internationale studies over slaapapneu, knie-artrose en diabetes type 2.

In Nederland worden onze producten ingezet bij twee langlopende studies. Aan het Erasmus MC gaat het om een onderzoek over afvallen met diabetes type 2 en een opvolgdieet in combinatie met een leefstijlapp. Het onderzoek aan de Universiteit Maastricht richt zich op de effecten van zoetstoffen bij gewichtsbehoud op de langere termijn.