Mijn naam is Mirjam Pierik en samen met mijn zus Annemieke (Pierik) ben ik The 1:1 Diet consulent in onze praktijk(en) 'Pierik & Pierik' in Deventer, Hengelo en Losser.

Jarenlang heb ik mij verdiept in de wereld van diëten, voeding en de reactie van mijn lichaam hierop. Ook ik heb een periode gehad met overgewicht in combinatie met een tekort aan vitamine B12. Van alles heb ik geprobeerd, maar niets voelde goed voor mijn lichaam. Totdat ik The 1:1 Diet Stappenplan ging volgen. Eindelijk kan ik zeggen: “Er is iets dat werkt”. Ik wilde snappen waarom The 1:1 Diet wel werkte en deze verdieping heeft er uiteindelijk mede voor gezorgd dat ik zelf consulent ben geworden.

Waarom The 1:1 Diet?

The 1:1 Diet zit veel zorgvuldiger in elkaar dan de ongenuanceerde uitspraken die je vaak hoort over diëten. Het gaat om de samenstelling van de producten, het proces van afbouwen, afvallen en opbouwen en last-but-not-least de 1 op 1 begeleiding. The 1:1 Diet is bewezen effectief en in combinatie met onze 1 op 1 begeleiding een succesvolle combinatie.

Zorgvuldig afvallen

Ben je op zoek naar een nuchtere en effectieve aanpak door een empathische, sociale en eerlijke ervaringsdeskundige? Een The 1:1 Diet consulent die rekening houdt met wie jij bent en wat jij wilt bereiken? Vul dan onderstaand formulier in en ik ga je helpen! Je mag mij bellen, mailen maar uiteraard ook WhatsApp-berichtje sturen. Voel je welkom!

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Mirjam

Mijn lijf heeft nu de leeftijd van een 35-jarige

Mijn lijf heeft nu de leeftijd van een 35-jarige...

In de loop der jaren kwam er bij Hans Geijsen ongemerkt steeds meer gewicht bij. Tijdens een dagje shoppen met zijn vrou...

Lees meer