Heb jij het LEF om aan de slag te gaan met je lijf? Droom jij ervan om meer in balans te komen, zowel lichamelijk als geestelijk? Eindelijk die overtollige ballast kwijt en lekker in je vel?

Ik ondersteun je daar graag bij.

Afvallen door voeding

Als The 1:1 Diet consulent begeleid ik je 1 op 1 op het gebied van afvallen door voeding met behulp van The 1:1 Diet maaltijden. Hiermee kun je eenvoudig, verantwoord en succesvol afslanken.

Gewichtsbeheersing

We willen graag allemaal gelukkig zijn en lekker in ons vel zitten. Een gezond lichaamsgewicht draagt hieraan bij. Om de dingen te kunnen blijven doen die we zo belangrijk vinden. Heb jij jouw streefgewicht bereikt en wil je niet terugvallen in de jouw bekende valkuilen? Ook dan kan ik jou helpen.

Samen

Samen met jou maak ik een persoonlijk programma dat bij je past en jou ondersteunt en helpt om meer in balans te komen. Om gelukkiger te worden met en in je lijf.

Zo werk ik

Tijdens het eerste kennismakingsgesprek leg ik je graag uit hoe de stappen van The 1:1 Diet werken en bekijken we samen wat het meest geschikt is voor jou. We plannen ook iedere keer weer een vervolggesprek in, waar we even kunnen praten over hoe het is gegaan en bekijken we natuurlijk ook meteen het resultaat. Ik ben er als consulent voor jou en wil graag jouw stok achter de deur zijn, je steunen waar ik kan en een luisterend oor zijn.

Want afvallen doen we samen!

Heb jij het LEF om aan de slag te gaan? Je bent van harte welkom in mijn praktijk te Culemborg.

Groetjes en graag tot horens,

The 1:1 Diet met Monique Hoeflak

Mocht ik niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen, dan kan je inspreken op de voicemail, een What's App of een e-mail sturen.

Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op!

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen

Personen begeleid door Monique

Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)

Desiré (begeleid door Monique Hoeflak)...

Als je aan mij vraagt: heb je het moeilijk gehad? Dan is mijn antwoord : nee, totaal niet. Het hoort bij mijn dag. Dit h...

Lees meer

Wendela (begeleid door Monique Hoeflak)

Wendela (begeleid door Monique Hoeflak)...

Mijn naam is Wendela van Os, getrouwd met Henk-Jan en we hebben samen een zoon genaamd Rick. Ik werk in de fashion, dus ...

Lees meer

Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)

Eefje (begeleid door Monique Hoeflak)...

Heb jij altijd al problemen met je gewicht gehad?...

Lees meer