Hét 1op1 dieet van Hoek van Holland

Leuk dat je de pagina bezoekt van The 1:1 Diet met Monique in Hoek van Holland!

Ik ben Monique van Doren. Ik ben getrouwd met mijn steun en toeverlaat Emiel en samen hebben wij een zoon Glenn en een dochter Yeda.

Vol trots mag in mij The 1:1 Diet consulent noemen! Vanuit mijn praktijk in Hoek van Holland begeleid ik cliënten met overgewicht naar een gezond gewicht. Door persoonlijke 1 op 1 begeleiding en The 1:1 Diet Stappenplan zorgen we ervoor dat cliënten op een gezonde manier afvallen en hun ideale gewicht kunnen behouden. Door mijn fitnesstrainer A diploma ben ik ook ervaringsdeskundige om jou te begeleiden hoe je The 1:1 Diet het beste kan combineren met jouw sportbeoefening/wensen.

Wil je ook hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht?

Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een intakegesprek waarin we samen kijken welke stap het beste bij jou past! Dit kan door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@dorenmoosje.nl Bellen of een WhatsApp bericht sturen mag natuurlijk ook naar telefoonnummer 06-41299803.

Succesvol afvallen in Hoek van Holland

Wil jij nou ook echt een keer afscheid nemen van die extra bagage en je lekker voelen in je eigen lijf? Met The 1:1 Diet Stappenplan starten we met resetten en gaan we per stap opbouwen naar een gezond eetpatroon waar jij je lekker in voelt!

Ik ben zelf ervaringsdeskundige, want in 2010 stond ik in jouw schoenen. Na mijn 2e zwangerschap heb ik dit dieet succesvol gevolgd! Ik ken daardoor de up’s en down’s en kan jou daardoor precies de tips geven die je nodig hebt!

Gezond dieet op maat

Ieder persoon is anders, daarom neem ik ruim de tijd om aan de hand van jouw wensen de stap uit te kiezen die bij jou past.

Wil jij ook mijn hulp bij het bereiken van jouw ideale gewicht? Neem dan vrijblijvend contact met mij op voor het maken van een afspraak. Stuur een mail naar info@dorenmoosje.nl of bel of WhatsApp naar telefoonnummer 06-41299803.

Hopelijk tot snel bij The 1:1 Diet met Monique van Doren
Het 1 op 1 Dieet in Hoek van Holland

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Monique

Gewichtsbehouder van het jaar 2017

Gewichtsbehouder van het jaar 2017...

Met cambridge een gezond gewicht bereikt en al ruim 2 jaar op gewicht!!!...

Lees meer

De Jolanda toen was een dik en gezellig mens. De Jolanda nu is een slank en gezellig mens.

De Jolanda toen was een dik en gezellig mens. De J...

“De Jolanda toen was een dik en gezellig mens. De Jolanda nu is een slank en gezellig mens. Je kijkt eigenlijk nooit in ...

Lees meer