The 1:1 Diet met Monique Wanmaker

Wat leuk dat je een kijkje hebt genomen op mijn pagina.

Zojuist heb je de eerste stap gezet door af te willen vallen bij The 1:1 Diet met Monique Wanmaker en informatie in te winnen.

  • Heb je de knop om?
  • Wil je verantwoord afslanken door middel van een eenvoudig en duidelijk afslankprogramma onder begeleiding van een ervaren consulent?
  • Ben je klaar voor een nieuw begin?

Dan ben je bij mij aan het juiste adres!

Mijn naam is Monique Wanmaker-Graver, 39 jaar, gehuwd, 3 kinderen en woonachtig in Winsum.

In februari 2014 ging bij mij de knop om. Ik was klaar met mijzelf en dus klaar voor een nieuw begin, een nieuwe ik. Met The 1:1 Diet (destijds Cambridge Weight Plan) ben ik super afgeslankt en ben ik nog steeds op gewicht! Wat ik veel belangrijker vind is dat ik lekkerder in mijn vel zit en mij fitter voel!

Ik ben zó enthousiast geworden over Het Stappenplan van The 1:1 Diet, dat ik graag andere mensen wil helpen afvallen en hun handvatten wil geven om een hun behaalde gewicht te behouden.

The 1:1 Diet is een eenvoudig, duidelijk dieet met zichtbaar resultaat. Door middel van wekelijkse 1 op 1 begeleiding en Het Stappenplan van The 1:1 Diet gaat het jou lukken om je streefgewicht te bereiken en te behouden. En doordat ik ervaring heb met het afslanken met The 1:1 Diet kan ik jou voorzien van tips en herken ik je valkuilen.

Bent je nieuwsgierig geworden ? Neem contact met mij voor meer informatie of maak gelijk een afspraak!

Ik hoop je binnenkort te zien!

Hartelijke groet,
Monique

Het 1 op 1 Dieet in Winsum

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!

Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen