The 1:1 Diet met Nancy Kool

Wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden, de eerste stap naar een gezonde levensstijl heb je zojuist al gezet! Wil je ook weer lekker in je vel zitten en met een goed gevoel in de spiegel kunnen kijken? Je weer energiek en zelfverzekerd voelen? Uit eigen ervaring weet ik dat het mogelijk is om op een gezonde manier af te vallen en daarnaast mooi op gewicht te kunnen blijven. Met behulp van mijn 1 op 1 begeleiding en een op maat gemaakt voedingsschema gaan we ervoor zorgen dat jij dit gaat bereiken.

Ik ben Nancy, consulent van The 1:1 Diet. Samen met mijn gezin woon ik in Heemskerk. Vanuit mijn praktijk begeleid ik mensen naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Mijn eigen positieve ervaringen met The 1:1 Diet wil ik graag overbrengen op anderen. Ik weet zelf wat voor impact overgewicht op je heeft. Gelukkig weet ik nu ook dat het mogelijk is om op een gezonde manier gewicht te verliezen en de juiste balans in je eetpatroon terug te vinden. Ik voel me nu veel fitter en heb meer zelfvertrouwen. Dit gun ik jou ook!

Succesvol afvallen in Heemskerk

Het is mijn passie om mensen te helpen, zodat ze weer lekker in hun vel zitten en met een glimlach op hun gezicht mijn praktijk uit lopen. Ik weet zelf maar al te goed wat je doormaakt; welke valkuilen je kunt tegenkomen en welke mooie successen er te behalen zijn. Tijdens het intakegesprek maken we samen een voor jou op maat gemaakt plan, met eventueel tussentijdse doelen om het traject in kleine overzichtelijke periodes in te delen. Tijdens het traject ben ik er om je te coachen en te motiveren zodat het je zeker gaat lukken om jouw streefgewicht te bereiken en behouden. Ik werk op basis van vertrouwen en je zal mij ervaren als eerlijk, open en empathisch. Ook buiten onze wekelijkse contactmomenten kun je altijd bij me terecht voor tips en advies of gewoon een luisterend oor. Je staat er dus zeker niet alleen voor!

Dieet op maat

Ieder persoon is anders en daarom is afvallen dan ook maatwerk. Het Stappenplan is een programma dat specifiek op jou is afgestemd, echt maatwerk dus! Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Daarnaast biedt het duidelijke kaders en richtlijnen in je eetpatroon, zodat je een goede houvast hebt en je het dus goed kunt volhouden. Zo leer je weer bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een gezond eetpatroon.

Ben je er klaar voor om samen de volgende stap naar een gezonde levensstijl te zetten? Wacht dan niet langer en neem contact met me op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie.

Ik hoop je snel te ontmoeten!

Hartelijke groet,

Nancy
Het 1 op 1 Dieet in Heemskerk


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
Klik hier om de privacy verklaring te lezen