Het 1 op 1 Dieet in Odijk met Nanda

Welkom, wat leuk dat je een bezoekje brengt aan mijn consulentpagina! Ik stel me graag even aan je voor: mijn naam is Nanda Zomer, ik ben getrouwd, moeder van twee kinderen en ik woon in Odijk. Sinds 2010 ben ik onafhankelijk consulent bij The 1:1 Diet en run ik mijn eigen afslankpraktijk in mijn woonplaats. Daarnaast ben ik gecertificeerd gewichtsconsulent en Onwards coach.

Mensen helpen, blij mogen maken en ook als er twijfels zijn toch over de streep weten te trekken, blijf ik geweldig vinden. Iedereen die wil afvallen, is van harte welkom! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gerust verder.

Nog steeds mooi op gewicht dankzij een gezonde levensstijl

Ook ik had net als jij de wens om succesvol af te vallen. Ik was mijn overgewicht zat en het lukte me niet om op eigen houtje gewicht te verliezen, laat staan om op gewicht te blijven. Door een collega kwam The 1:1 Diet op mijn pad. Zij was het levende bewijs dat dit dieet werkte, dus ik was meteen enthousiast. Afvallen onder begeleiding bleek precies wat ik nodig had. Ik ging als een speer en voor ik het wist had ik mijn oude gewicht terug, en met The 1:1 Diet heb ik geleerd om mijn leefstijl wat aan te passen. En nu Jaren later ben ik nog steeds op gewicht, zelfverzekerder en voel ik me goed, en dat gun ik jou ook.

Succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding in Odijk

Omdat ik zó enthousiast was over The 1:1 Diet, heb ik uiteindelijk de stap genomen om zelf consulent te worden. Ik wilde mijn eigen positieve ervaring met anderen delen, omdat ik weet dat The 1:1 Diet écht werkt. Het ondernemerschap zit mij in het bloed, dus als ik iets wil ga ik er helemaal voor. Daar streef ik ook naar als consulent. Van mijn cliënten krijg ik veel te horen dat ik altijd wel een oplossing weet te vinden en dat ze echt hun verhaal bij mij kwijt kunnen. Als consulent is dat belangrijk, omdat geen mens hetzelfde is. Mijn kracht is dat ik mensen telkens op verschillende momenten weet te motiveren, en als ik zie hoe de mensen in mijn praktijk tijdens en na het afslank traject met rechte schouders en met meer zelfvertrouwen naar huis gaan dan maakt mij dat als consulent blij en dankbaar en geeft mij veel energie. We werken met The 1:1 Diet Stappenplan, een dieetprogramma op maat. Afhankelijk van jouw doel, kijken we welke stap er het beste bij jou past. Naast afvallen krijg je met Het Stappenplan ook voedingsadvies voor een gezonde leefstijl. Zo kun je ook je gezonde gewicht behouden.

De kracht van 1 op 1 begeleiding

Mijn cliënten mogen van mij verwachten dat ik altijd bereikbaar ben. Ook tijdens de moeilijke momenten. Ik ben vereerd dat mensen mij het vertrouwen geven om dit traject samen met hen te mogen doen. Natuurlijk help ik je om op het goede pad te blijven door te luisteren, tips te geven en je zelfs te blijven ondersteunen als je straks op je streefgewicht bent. Ik ben jouw persoonlijke coach en ik motiveer je om het vol te houden. We gaan ervoor zorgen dat je je straks fitter en zelfverzekerder voelt dan ooit. Samen gaat het ons lukken!

Wie weet beleven we over een tijdje samen dat moment! Ben je er klaar voor om samen de volgende belangrijke stap te zetten naar jouw nieuwe, gezonde levensstijl? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06 -15001153 of gebruik het formulier onderaan de pagina dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Hopelijk tot snel in mijn praktijk!

Hartelijke groet, Nanda

Het 1 op 1 Dieet in Odijk - De MeentMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Nanda

Zo trots op mijzelf

Zo trots op mijzelf...

De eeuwige strijd.......

Lees meer

Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Lees meer

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt...

Afgevallen met Cambridge Weightplan...

Lees meer

Het fantastische verhaal van Kim

Het fantastische verhaal van Kim...

Hoi allemaal! Mijn ervaring met Cambridge?...

Lees meer

Doel bereikt en vastgehouden

Doel bereikt en vastgehouden...

Blij en op gewicht met Cambridge 500...

Lees meer


Persoonlijke video