Het 1 op 1 Dieet in Odijk met Nanda

Welkom bij The 1:1 Diet Odijk

Ik ben Nanda Zomer gecertificeerd gewichtsconsulent en Onwards coach, sinds 2010 help ik cliënten om op een verantwoorde manier af te vallen, We werken met The 1:1 Diet Stappenplan, een dieetprogramma op maat. Afhankelijk van jouw doel, kijken we welke stap er het beste bij jou past. Naast afvallen krijg je met Het Stappenplan ook voedingsadvies voor een gezonde leefstijl. Zo kun je ook je gezonde gewicht behouden.

The 1:1 Diet in Odijk: dé plek voor afvallen en gewichtsbeheersing!

Door middel van 1 op 1 begeleiding gaan we samen voor het beste resultaat. Woon of werk je in de omgeving van Odijk en wil je afslanken? Neem dan snel vrijblijvend contact met mij op door het formulier in te vullen. of bel gerust, mijn telefoonnummer is 06-15001153 (whatsapp kan ook).

1 op 1 begeleiding: online of in mijn praktijk in Odijk

En natuurlijk kun je er ook voor kiezen om online begeleiding af te wisselen met begeleiding in mijn praktijk.

Hulp bij afvallen

Op basis van jouw wensen en mijn kennis maken we samen een dieet op maat. Tijdens het Online consult of wekelijks consult in mijn praktijk bespreken we de voortgang en sta ik je 1 op 1 bij met raad en daad, en zal je stok achter de deur zijn, Afvallen doen we samen!

De kracht van 1 op 1 begeleiding

Succesvol afvallen hoef je niet alleen te doen. Met mijn kennis, tips en ervaring help ik je graag om jouw droomgewicht te bereiken én te behouden. Velen gingen je voor, dus ook jij kunt het! Twijfel je nog? Neem gerust vrijblijvend contact op. Bel of whatsapp me op telefoonnummer 06-15001153. Mailen mag natuurlijk ook naar info@1op1dieetodijk.nl, of gebruik onderstaand formulier .

Mensen helpen, blij mogen maken en ook als er twijfels zijn toch over de streep weten te trekken, blijf ik geweldig vinden. Iedereen die wil afvallen, is van harte welkom! Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Lees dan gerust verder.

Nog steeds mooi op gewicht dankzij een gezonde levensstijl

Ook ik had net als jij de wens om succesvol af te vallen. Ik was mijn overgewicht zat en het lukte me niet om op eigen houtje gewicht te verliezen, laat staan om op gewicht te blijven. Door een collega kwam The 1:1 Diet op mijn pad. Zij was het levende bewijs dat dit dieet werkte, dus ik was meteen enthousiast. Afvallen onder begeleiding bleek precies wat ik nodig had. Ik ging als een speer en voor ik het wist had ik mijn oude gewicht terug, en met The 1:1 Diet heb ik geleerd om mijn leefstijl wat aan te passen.

Succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding in Odijk

Omdat ik zó enthousiast was over The 1:1 Diet, heb ik uiteindelijk de stap genomen om zelf consulent te worden. Ik wilde mijn eigen positieve ervaring met anderen delen, omdat ik weet dat The 1:1 Diet écht werkt. Het ondernemerschap zit mij in het bloed, dus als ik iets wil ga ik er helemaal voor. Daar streef ik ook naar als consulent. Van mijn cliënten krijg ik veel te horen dat ik altijd wel een oplossing weet te vinden en dat ze echt hun verhaal bij mij kwijt kunnen. Als consulent is dat belangrijk, omdat geen mens hetzelfde is. Mijn kracht is dat ik mensen telkens op verschillende momenten weet te motiveren, en als ik zie hoe de mensen in mijn praktijk tijdens en na het afslank traject met rechte schouders en met meer zelfvertrouwen naar huis gaan dan maakt mij dat als consulent blij en dankbaar en geeft mij veel energie.

Ben je er klaar voor om samen de volgende belangrijke stap te zetten naar jouw nieuwe, gezonde levensstijl? Neem dan contact met mij op voor het maken van een afspraak. Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06 -15001153 of gebruik het formulier onderaan de pagina dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Tot snel in mijn praktijk!

Lieve groet, Nanda

Het 1 op 1 Dieet in OdijkMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Nanda

Mijn Successtory met het Cambridge dieet.

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Mijn Successtory met het Cambridge dieet....

Lees meer

Het fantastische verhaal van Kim

Het fantastische verhaal van Kim...

Hoi allemaal! Mijn ervaring met Cambridge?...

Lees meer

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt

Dankzij Nanda heb ik mijn doel bereikt...

Afgevallen met Cambridge Weightplan...

Lees meer

Doel bereikt en vastgehouden

Doel bereikt en vastgehouden...

Blij en op gewicht met Cambridge 500...

Lees meer

Zo trots op mijzelf

Zo trots op mijzelf...

De eeuwige strijd.......

Lees meer


Persoonlijke video