Welkom!

Wat leuk dat je komt kijken op mijn pagina. Ik wil me graag even aan jou voorstellen.

Ik ben Nelleke Dekker, geboren op 23-08-1976 en ben een gezellige, spontane, empathische, vrolijke Zeeuwse.Getrouwd met Wisse Dekker en samen hebben we 3 geweldige kinderen: Jarin (2001) Femke (2002) en Anouk (2004).

Mijn hobby's zijn schilderen en wandelen (met onze trouwe viervoeter Max.) Verder ben ik in mijn vrije tijd graag bij mijn familie. De zaterdagmiddag ben ik dan ook meestal te vinden bij mijn ouders op de boerderij/mini camping in Lewedorp.

Sinds oktober 2007 ben ik consulent van The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan). Dit in combinatie met mijn opleiding tot gewichtsconsulent en mijn HBO opleiding tot Psychodynamisch Therapeut/coach ben ik er om jou te helpen naar een gezonder gewicht en een betere relatie met voeding. Ik zie overgewicht als een symptoom, niet als de oorzaak. Door samen te kijken naar waar de wortel/kern van het overgewicht ligt is de kans op blijvend resultaat groter.

Heb ik jou nieuwsgierig gemaakt naar hoe ik jou kan helpen? Stuur me dan snel een mailtje of stuur een WhatsApp berichtje, zodat we samen kunnen kijken hoe jij jouw doel kan bereiken. Voor mij is ieder mens uniek, dus ook mijn plan van aanpak zal maatwerk zijn.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Warme hartgroet, Nelleke

Yes! De praktijk is open en helemaal 1,5 meter proof!


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *
gratis parkeren voor de deur is mogelijk