Online marketeer 32-38 uur

Heb je een passie voor online marketing en houd je ervan om op basis van cijfers het elke dag een beetje beter te doen? Dan hebben wij een hele leuke vacature voor jou! Als online specialist ben je verantwoordelijk voor het beheer én de performance van onze verschillende portalen/websites.

Zit jij bomvol initiatieven, die je zelf of samen met je collega’s verder uitwerkt tot een goed plan? Dan is dit jouw droomjob!


Even voorstellen.. wie zijn wij?
We zijn een informeel bedrijf, kennen weinig hiërarchie en hebben veel vrijheid in het invullen van onze eigen job. Aan de ene kant een mooi bedrijf dat grote impact op de markt maakt en aan de andere kant een gemoedelijk aantal collega’s (á 30 personen) die op het hoofdkantoor werken.

Oh ja, vergeten we bijna te vertellen dat we aan de vooravond van onwijs toffe plannen staan! We gaan namelijk een heel nieuwe ICT-infrastructuur neerzetten en een high-end applicatie bouwen voor onze cliënten. Daar kun jij onderdeel van uitmaken!


Facts & figures
The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan is een wetenschappelijk getest en medisch verantwoord dieet. Onder begeleiding van één van onze consulenten word je persoonlijk geholpen om een gezonder gewicht te krijgen én te behouden. Zo hebben we zo’n 350 consulenten in het land die maar liefst 75.000 cliënten op jaarbasis succesvol helpen naar hun ideale streefgewicht.


Wat ga je concreet doen?
Je zorgt voor het analyseren en doorvoeren van verbeteringen op onze portalen om een optimale online customer journey te bereiken en conversies te verhogen. Je bent altijd op zoek naar verbetering. Ons enthousiaste team van specialisten staat voor je klaar om jouw skills verder te ontwikkelen en kijken er ook naar uit om van jou te leren.

Vanuit ons hoofdkantoor faciliteren we onze consulenten met tal van zaken, waaronder verschillende websites zoals 1op1dieet.nl (HTML, PHP, Symphony) en consulent-worden.nu (Wordpress), consulentpagina’s, intranet en een online programma voor cliëntbeheer, bestellingen en online begeleiding. Je bent zowel verantwoordelijk voor de verschillende domeinen als het hostingbeheer, in samenwerking met ICT.

Ben je voorstander van of geïnteresseerd in om Agile en Scrum te gaan werken? Dan sluit dat mooi aan bij ons.


Wat breng je mee?
Als allround digital specialist weet jij door jouw kennis en ervaring in een B2B omni-channel omgeving prima je weg te vinden. Uiteraard heb je ervaring met het werken binnen één of meerdere Content Management Systemen, inrichting en kennis van Google Tag Manager en Google Analytics. Je kunt al deze informatie omzetten in verbeteringen.

Je bent analytisch sterk en maakt slim gebruik van data. Je bezit ondernemerschap, grijpt kansen aan en komt zelf met mooie plannen op tafel. Je hebt een inspirerende en motiverende houding en je werkt graag samen met collega’s, maar kan ook goed zelfstandig aan de slag.


Een dag uit het leven van…
Je start je werkweek energiek door een stand-up met je collega’s van Vormgeving, Content en Online Marketing. Iedereen bespreekt voor zich welke prioriteiten er lopen en wie en wat een ieder daarvoor nodig heeft.

Daarna neem je deel aan een refinement sessie met de afdeling Development om jouw input te geven over een aantal projecten en changes die je opgepakt wilt hebben. Je gaat daarna zelfstandig aan de slag om configuratie wensen van de business op te lossen in het platform. Je werkt nauw samen met de stakeholders uit de business zoals onze ICT manager Tom, waarmee je schakelt en brainstormt om een complex probleem op te lossen.

Lunchtime! Het is tijd voor een (gratis) gezamenlijke gezonde lunch en je loopt daarna nog even lekker een blokje om met je collega’s Lisa en Henk Willem. Om vervolgens weer energiek aan de slag te gaan en focustijd te pakken om dingen uit te werken, research te doen, te A/B testen of met behulp van data iets te optimaliseren.

Aan het einde van de dag is er nog een kort werkoverleg waarin jij een sleutelrol speelt om business en ICT bij elkaar te brengen.


Dit bied jij ons
HBO of WO werk- en denkniveau
Aantoonbare kennis van GA, GTM en CMS
Goede communicatieve vaardigheden
Sterke commerciële drive
Resultaatverantwoordelijkheid


Dit bieden we jou
Marktconform salaris, afhankelijk van relevante werkervaring en kennis
Laptop van de zaak
26 vakantiedagen o.b.v. fulltime dienstverband
Pensioenregeling
De mogelijkheid om 50% vanuit huis te werken


Samenwerken
Je rapporteert aan Eveline, manager Marketing & Communicatie.
Je hebt een team van specialisten op het gebied van digital, vormgeving, social en content om je heen. Daarnaast zul je ook nauw samenwerken met specialisten op ICT, Data, Product en Development.


Interesse? 
Converteer dan je sollicitatie door je CV met korte motivatie te sturen naar Eveline Meijers via emeijers@1op1dieet.nl.

Heb je vragen over deze leuke functie? Neem dan contact op met ons hoofdkantoor op telefoonnummer 033 455 3237 of stuur je vraag per mail naar Eveline.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature vinden we niet leuk.