Welkom bij The 1:1 Diet met Patty Kiemeney - Het 1 op 1 Dieet in Nieuw-Vennep e.o.:

Wil jij gezond afvallen en weer blij zijn met je lijf? Weet je wel hoe het moet maar lukt het niet alleen of heb je geen idee waar je moet beginnen? In mijn praktijk in Nieuw-Vennep help ik je graag, met behulp van een Stappenplan op maat en mijn 1 op 1 begeleiding, jouw doel te bereiken!

Mijn naam is Patty Kiemeney en ik ben als The 1:1 Diet consulent (destijds Cambridge Weight Plan) in 2009 begonnen en heb sindsdien veel ervaring opgedaan met het begeleiden van mannen en vrouwen die graag willen afvallen. Inmiddels heb ik vele mensen mogen begeleiden en adviseren tijdens en na het programma.

Ik ben ook gediplomeerd gewichtsconsulent en daarnaast heb ik diverse (orthomoleculaire) cursussen gevolgd die gerelateerd zijn aan voeding en hormoonhuishouding. Breng je je hormonen in balans met de juiste voeding dan heb je bijvoorbeeld minder last van eet- of snackbuien. Als je begrijpt wat voeding met je lijf en gewicht doet dan heb je de helft gewonnen! Omdat ik ook sportinstructeur ben geweest, kan ik je ook adviezen meegeven voor (hoe te) bewegen en sporten.

Het intakesgesprek duurt ongeveer een uur. Dat gebeurt in privésfeer met de deur dicht, de wachtruimte is elders. We kijken naar je leefsituatie, je eetpatroon en hoe we daar verandering in kunnen brengen om op een gezonde manier je nieuwe gewicht te behouden. Ik ben er voor je tijdens het afslankprogramma zelf, maar ook bij het afbouwen en het vinden van een nieuwe voedingsbalans daarna. Zo sta je er niet alleen voor!

De 1 op 1 begeleiding die je krijgt tijdens het volgen van het dieet, is gratis. Je betaalt alleen voor het intakegesprek 25 euro. Een pinapparaat is aanwezig, je hoeft geen contant geld mee te nemen.

Ik wil je heel graag begeleiden om je gewenste gewicht te bereiken en te behouden!

Graag tot ziens!
Patty Kiemeney


Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Patty

Eline

Eline...

Energiek...

Lees meer

Hiljan

Hiljan...

Zwangerschap...

Lees meer

Marcel.

Marcel....

Gezonder worden...

Lees meer