Ik ben Pauline van Boldrik en ik ben blij dat je geïnteresseerd bent in mij als consulent.
Mijn passie is om samen met jou de strijd aan te gaan, om verstandig en op en gezonde manier af te vallen en op je streefgewicht te komen.
Als ervaringsdeskundige weet ik als geen ander hoe moeilijk het is om het gewicht te bereiken wat je voor ogen hebt. En uiteraard dit ook te behouden. Deze ervaring wil ik heel graag met je delen.
Ik ben een betrokken consulent en ik kijk en luister vooral naar JOU. Wil weten hoe jij je voelt, wat je al hebt geprobeerd, waarom dat tot nu toe niet heeft gewerkt en wat er voor jou nodig is om je gelukkiger en met meer zelfvertrouwen in balans te brengen.
Met veel geduld, enthousiasme en plezier zal ik je begeleiden en ondersteunen. Maar ik zal je vooral ook motiveren om succesvol af te vallen. Duurzaam af te vallen, wat betekent dat je ook na het dieet leuk kunt blijven leven zonder continu met calorieën bezig te zijn.
“Samen staan we Sterk”
De euforie na het eerste gewichtsverlies voelt geweldig en motiveert je om door te gaan. Nadat je doel bereikt is, gaan we werken aan gewichtsbeheersing om het gewicht wat bij jou past te behouden.
Als je echt iets graag wilt dan gaat het je lukken en ik ga je daarmee helpen. Ik ben je steun in de rug, je metgezel in moeilijke tijden van afvallen.
Ik help je graag, je staat er niet alleen voor!
Het enige wat je hoeft te doen is je aan te melden via het contactformulier dat je kunt mailen. Je kunt me ook bellen of appen om een afspraak te maken. Dan kijken we samen welk programma het beste bij jou past.
Zie je snel!


Pauline van BoldrikMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Pauline

Dankzij Pauline ben ik op mijn streefgewicht!

Dankzij Pauline ben ik op mijn streefgewicht!...

Blij met mezelf en met mijn leefstijl!...

Lees meer

Dit is het beste wat mij is overkomen!

Dit is het beste wat mij is overkomen!...

“Zo lang als ik mij kan herinneren, ben ik niet blij met mijn lichaam. De afgelopen 20 jaar heb ik niet altijd hetzelfde...

Lees meer