Mijn naam is Petra van Dijk, getrouwd, 2 zoons en 2 schoondochters en 3 prachtige kleinkinderen. En onze hond Shadow die het plaatje compleet maakt.

Met The 1:1 Diet (voorheen Cambridge Weight Plan) heb ik eindelijk geleerd hoe ik verder moet met eten in het dagelijkse voedingspatroon. Foute voeding is altijd mijn beste vriendje geweest in gezelligheid en troost. Maar ook mijn grootste vijand als de weegschaal dan verkeerd uitsloeg. Ik heb nu ook leren genieten van momenten met voedsel zonder gelijk te vallen in de wel bekende valkuilen. Dit wordt nu nog beter mogelijk gemaakt door The 1:1 Diet Stappenplan. Dit wil ik graag overdragen aan mijn cliënten. Sinds Augustus 2006 ben ik zelf werkzaam als consulente in mijn afslankpraktijk. In die periode heb ik al vele cliënten 1 op 1 begeleid naar een gezond streefgewicht.

Wil je dit ook? De uitdaging aangaan om het overtollige gewicht onder begeleiding aan te pakken en gewicht te gaan verliezen door weer gewoon te leren eten? Met The 1:1 Diet is er veel mogelijk, zodat je gewicht kunt verliezen op een manier die bij jou past.

Ik werk op afspraak. De intake duurt ca. 1 uur en de vervolgafspraken een half uur. Bel gerust voor meer informatie of vul onderstaande velden in om een afspraak te maken.

Graag tot snel!

Groetjes, Petra

De praktijk is geopend en we houden ons aan de RIVM richtlijnen.
Maak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *