Afvallen met Het 1 op 1 Dieet in Amsterdam met Phyline

“Je hebt er genoeg van! Je wilt afvallen en lichter door het leven”

Wat leuk dat je mijn pagina hebt gevonden! Ik stel me graag even aan je voor: mijn naam is Phyline Krukziener, ik ben getrouwd en woon samen met mijn man in Amsterdam. Sinds 2009 ben ik The 1:1 Diet consulent en vanuit mijn afslankpraktijk begeleid ik mensen met een dieetwens naar een gezond gewicht en een gezonde levensstijl. Ik weet maar al te goed hoe moeilijk het is om tevreden te zijn met jezelf, je lijf en je gewicht. Daarom kan ik jou als geen ander hierbij helpen. Ik vertel je er graag meer over!

“Het gaat er niet om hoeveel gewicht je wilt verliezen, maar belangrijk is dat je uiteindelijk weer goed in je vel zit en gelukkig bent”

Succesvol afvallen onder persoonlijke begeleiding

Ik wilde mijn eigen positieve ervaringen met The 1:1 Diet graag met anderen delen, daarom ben ik zelf The 1:1 Diet consulent geworden in mijn eigen afslankpraktijk. Met veel plezier heb ik al vele mensen mogen helpen om op een gezonde en verantwoorde manier af te vallen en een nieuwe, gezonde levensstijl te vinden waar ze zich goed bij voelen. Het gaat er niet om hoeveel gewicht je wilt verliezen, maar belangrijk is dat je uiteindelijk weer goed in je vel zit en gelukkig bent. Omdat ik zelf The 1:1 Diet heb gevolgd, weet ik maar al te goed wat je doormaakt en welke valkuilen je tegen kunt komen. Ik sta voor je klaar om je te helpen en te motiveren tijdens het hele proces. Ook buiten de wekelijkse consulten kun je bij mij terecht voor tips en adviezen. Daarnaast mag je als je het dieetprogramma hebt afgerond bij mij blijven terugkomen voor weegmomenten en begeleiding. Je staat er dus zeker niet alleen voor; samen gaat het lukken om jouw ideale gewicht te bereiken en toe te werken naar een gezonde levensstijl waar je je goed bij voelt. Ik help je graag om weer blij te worden en te blijven met jezelf!

Vraag jij jezelf weleens af: Waarom lukt afvallen echt niet? Wil je begeleiding bij het stoppen met emotie eten? Of zoek je naar balans in je gewicht of in je eetgedrag? Ik help je als jij je bij mij aanmeldt.

Gezond dieet op maat

The 1:1 Diet Stappenplan is een dieetprogramma dat persoonlijk op jou is afgestemd, echt maatwerk dus. Gedurende The 1:1 Diet Stappenplan volg je de verschillende stappen, waarbij bij iedere stap gezonde voeding wordt toegevoegd aan de maaltijdvervangers. Stapsgewijs bouw je de maaltijdvervangers af en voeg je per stap gezonde voeding toe aan je dieetplan. Op deze manier leer je om bewust naar voeding te kijken en werk je toe naar een nieuw, gezond eetpatroon.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je met mij samen de strijd aangaan tegen je overgewicht zodat je straks weer lekker in je vel zit? Wacht dan niet langer en maak een afspraak voor een intakegesprek of voor meer informatie.

Je kunt me bereiken op telefoonnummer 06-15429666 of stuur een mail naar phyline@blijblijven.nl

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn afslankpraktijk, je bent van harte welkom!

Liefs, Phyline

Het 1 op 1 Dieet in AmsterdamMaak een afspraak

Alle velden met een sterretje zijn verplicht *

Personen begeleid door Phyline

Mijn dankbaarheid is onbeschrijfelijk

Mijn dankbaarheid is onbeschrijfelijk...

Hallo, ik ben Robina uit Amsterdam en ben 31 jaar. Ik heb mijn hele leven al moeten kampen met mijn overgewicht en heb b...

Lees meer

Dirkje

Dirkje...

Doel behaald :-)...

Lees meer

Ik heb voor mezelf gekozen!

Ik heb voor mezelf gekozen!...

Na het grootste deel van mijn leven met overgewicht te hebben geworsteld dmv op dieet en af dieet. Aankomen en afvallen,...

Lees meer

Anneliek

Anneliek...

Slank de lente in!...

Lees meer

Het verhaal van Valérie

Het verhaal van Valérie...

Op gewicht en in balans...

Lees meer

Op mijn vijftigste wil ik geen tonnetje zijn

Op mijn vijftigste wil ik geen tonnetje zijn...

Enige tijd geleden dacht ik: ‘Ik word dit jaar 46, en als het zo doorgaat, ben ik op mijn vijftigste een tonnetje!’. En ...

Lees meer