Profiel regiomanager Zuidwest-Nederland M/V

(32/38 uur per week)


Houd je ervan mensen te coachen om het beste uit zichzelf te halen? Ben je doelgericht? Zit je niet graag de hele tijd op dezelfde stoel? Wie weet is dit dan een leuke job voor jou!


In het kort
Onze consulenten helpen cliënten naar een gezonder gewicht en een gezonde leefstijl.


Je rol
Als regiomanager begeleidt en ondersteun je onze consulenten (zelfstandige ondernemers) om hun doelstellingen te realiseren en daarmee zo optimaal mogelijk bij te dragen aan de (commerciële) doelstellingen van de organisatie.
Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de consulenten in jouw regio. Je adviseert, faciliteert en ondersteunt hen bij het professioneel exploiteren van hun praktijken, zodat consulenten hun praktijk goed op de kaart kunnen zetten en hun praktijkvoering kunnen optimaliseren.


Je taken
Onderdelen van je werkzaamheden zijn o.a.

  • beheren van het consulentenbestand en bewaken van de kwaliteit van de consulenten
  • ontwikkelen van kennis en vaardigheden bij de gecertificeerde consulenten zodat zij in staat zijn hun cliënten te begeleiden bij het bereiken én behouden van een gezond gewicht
  • consulenten adviseren op het gebied van bedrijfsvoering
  • organiseren van (lokale) bijeenkomsten voor jouw consulenten.

Wat bied jij ons?
Voor deze afwisselende en uitdagende functie heb je, naast een afgeronde opleiding op HBO niveau,

  • affiniteit met de doelgroep
  • minimaal 3 jaar relevante werkervaring
  • aantoonbare kennis van en ervaring met coachen en adviseren
  • aantoonbare kennis van en ervaring met bedrijfseconomische aspecten
  • ervaring met relatiebeheer.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand die in of in de nabije omgeving van de betreffende regio woont. Denk daarbij aan de omgeving van Rotterdam, Breda, Tilburg of Den Bosch.


Wat bieden we jou?
Een afwisselende baan met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Je krijgt veel vrijheid om je functie naar eigen inzicht zo goed mogelijk in te richten en zoveel mogelijk van je talenten in te zetten.


We starten met een dienstverband van 1 jaar, waarna de mogelijkheid tot verlenging wordt besproken.


Wie zijn we?
Cambridge Weight Plan Benelux is al ruim 25 jaar een toonaangevend bedrijf met een maatschappelijk betrokken karakter. Sinds 1 januari 2020 zetten we ons nieuwe merk in de markt: The 1:1 Diet by Cambridge Weight Plan. Samen met onze ca. 400 zelfstandige consulenten in Nederland en België helpen we mensen met afslanken en gewichtsbeheersing. We doen dit door 1 op 1 begeleiding van onze consulenten en met behulp van ons Stappenplan. Binnen dit plan wordt gezonde voeding gecombineerd met verantwoorde, uitgebalanceerde maaltijdvervangers.


Je wilt bij ons werken!
Leuk, je bent geïnteresseerd! Mail je motivatie met C.V. vóór 15 juni 2022 naar Sandra Biallass via sbiallass@1op1dieet.nl. De eerste gespreksronde houden we in week 25 op 22 juni. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. In verband met vakantie zul je pas na 9 juni 2022 een reactie ontvangen op je sollicitatie.


Vragen
Heb je vragen? Neem dan contact op met het hoofdkantoor via 033-4553237 of kijk op www.1op1dieet.nl. Ben je benieuwd hoe een gemiddelde week van onze regiomanager eruit kan zien? Klik dan hier.