Méér dan een dieet

Het Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten.

Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen. Bekijk ook eens onze blogpagina. Verschillende deskundigen voorzien je hier van tips en adviezen.

Werknemers geven een korte quote over zichzelf van 1:1 Diet
Ronald Groenewold
Onze producten zijn concurrerend in prijs en van hoge kwaliteit in smaak en voedingswaarde. We begeleiden jaarlijks zo’n 75.000 vrouwen én mannen naar een gezond gewicht. Dat is iets waar we trots op zijn en graag willen behouden.

Ronald Groenewold, Financieel directeur

Producten

Producten

Producten

Alle maaltijdvervangers (shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden) beschikken over een ruim assortiment aan smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije producten. Bekijk het totale productoverzicht.


Wat zijn de kosten?

Deze bedragen verschillen per product. Het aantal producten dat je per dag nuttigt hangt af van de stap waarin jij je op dat moment bevindt. Dit gaat in overleg met je consulent. Bij het productoverzicht  vind je de prijzen per productgroep.

Extra ondersteuning?

Mocht je behoefte hebben aan extra (mentale) ondersteuning tijdens jouw afslankproces, raadpleeg dan de pagina Onwards.

Lees meer over Onwards

The 1:1 Diet Producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

Shakes

9 Shakes

Soepen

4 Soepen

Repen en bites

9 Repen en bites

Warme maaltijden

1 Warme maaltijden

Pappen en desserts

3 Pappen en desserts

Smoothies

3 Smoothies

Ready to drinks

1 Ready to drinks

Drankmixen

3 Drankmixen

Extra

3 Extra