Méér dan een dieet

Het Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten.

Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen. Bekijk ook eens onze blogpagina. Verschillende deskundigen voorzien je hier van tips en adviezen.

Werknemers geven een korte quote over zichzelf van 1:1 Diet
Ronald Groenewold
Onze producten zijn concurrerend in prijs en van hoge kwaliteit in smaak en voedingswaarde. We begeleiden jaarlijks zo’n 75.000 vrouwen én mannen naar een gezond gewicht. Dat is iets waar we trots op zijn en graag willen behouden.

Ronald Groenewold, Financieel directeur

Producten

Producten

Producten

The 1:1 Diet maaltijden (shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden) beschikken over een ruim assortiment aan smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije maaltijden. Bekijk het totale productoverzicht.


Wat zijn de kosten?

Deze bedragen verschillen per maaltijd en product. Het aantal The 1:1 Diet maaltijden dat je per dag nuttigt hangt af van de stap waarin jij je op dat moment bevindt. Dit gaat in overleg met je consulent. Bij het productoverzicht vind je de prijzen per maaltijd en product.

Extra ondersteuning?

Mocht je behoefte hebben aan extra (mentale) ondersteuning tijdens jouw afslankproces, raadpleeg dan de pagina Onwards.

Lees meer over Onwards

The 1:1 Diet Producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

Shakes

10 Shakes

Soepen

4 Soepen

Repen en bites

10 Repen en bites

Warme maaltijden

4 Warme maaltijden

Pappen en desserts

2 Pappen en desserts

Smoothies

3 Smoothies

Drankmixen

4 Drankmixen

Extra

3 Extra