Méér dan een dieet

Het Stappenplan is naast een dieet ook een bewustwordingsproces om te voorkomen dat je na het dieet terugvalt in oude gewoonten.

Daar ligt de kracht en het succes van dit dieet. We besteden aandacht aan alle aspecten van gewichtsbeheersing: Voeding, mind en bewegen. Bekijk ook eens onze blogpagina. Verschillende deskundigen voorzien je hier van tips en adviezen.

Producten

Producten

Producten

The 1:1 Diet maaltijden (shakes, soepen, repen, pap, ready to drink pakjes en kant en klare avondmaaltijden) beschikken over een ruim assortiment aan smaken. Dat maakt dat er volop keuze en variatie aanwezig is. Er zijn ook lactose- en glutenvrije maaltijden. Bekijk het totale productoverzicht.


Wat zijn de kosten?

Deze bedragen verschillen per maaltijd en product. Het aantal The 1:1 Diet maaltijden dat je per dag nuttigt hangt af van de stap waarin jij je op dat moment bevindt. Dit gaat in overleg met je consulent. Bij het productoverzicht vind je de prijzen per maaltijd en product.


Hoe bestel ik de producten?

The 1:1 Diet maaltijdproducten zijn alleen te bestellen via onze consulenten. Uiteraard kun je tijdens het volgen van het programma samen met je consulent kijken welke producten en smaken jouw voorkeur hebben. Cliënten kunnen de maaltijdproducten ook retourneren, uitsluitend via hun eigen consulent onder deze voorwaarden:

  1. Geld terug regeling voor ongeopende, ongebruikte en in goede staat verkerende, nog verkoopbare The 1:1 Diet maaltijdproducten als deze binnen veertien dagen na aankoop worden geretourneerd bij de verkopende consulent.

  2. Als er meer dan 15 maaltijdproducten geretourneerd worden, dan behoudt de consulent het recht om 25 euro consultkosten in rekening te brengen voor de geleverde begeleiding.

Extra ondersteuning?

Mocht je behoefte hebben aan extra (mentale) ondersteuning tijdens jouw afslankproces, raadpleeg dan de pagina Onwards.

Lees meer over Onwards

The 1:1 Diet Producten

Je hebt de keuze uit de volgende productgroepen:

Shakes

7 Shakes

Soepen

4 Soepen

Repen en bites

9 Repen en bites

Warme maaltijden

6 Warme maaltijden

Pappen

4 Pappen

Smoothies

4 Smoothies

Shake 'N' Go

4 Shake 'N' Go

Drankmixen

4 Drankmixen

Extra

3 Extra